Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40,000: Rogue Trader Çıkış Tarihi Açıklandı

 
 
Geliştirici Owlcat Games, izometrik rol yapma aksiyon oyunu Warhammer 40,000: Rogue Trader'ın 7 Aralık'ta PlayStation 5, Xbox Series, PC (Steam ve GOG üzerinden) ve Mac için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun PlayStation 5, Xbox Series ve Mac sürümleri yeni onaylandı.
 
Yeni bir izometrik deneyim geliyor 
 
 
 
Games Workshop ortaklığıyla geliştirilen Warhammer 40,000: Rogue Trader, eleştirmenlerce beğenilen Pathfinder: Wrath of the Righteous oyununun geliştiricisi Owlcat Games ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Ekipler oyunun sunacağı hikaye konusunda kendine güveniyor ve gerçekten de zengin bir rol yapma deneyimi sunmayı hedefliyor. 
 
Oyunda dikkat çekici yerler bulunuyor. Maceranıza, henüz haritası çıkarılmamış ve inanılmaz derecede tehlikeli bir bölge olan Koronus Expanse'de başlıyorsunuz. Burada çok sayıda uzay sistemi arasında seyahat edebiliyor, geminizle ilerleyebiliyor, tehlikeli yaratıklarla karşılaşabiliyor ve dilediğiniz gibi keşfedebiliyorsunuz.
 
Oyunda görevler sırasında tebaanıza merhamet gösterebiliyor ya da onlara daha farklı muamelede bulunabiliyorsunuz. Dolayısıyla belli kısımlarda seçim şansları bizlere bırakılıyor Tanrı-İmparator'a sadık kalacağınız ya da tam tersi düşüncede yola çıkacağınız oyunda karakter yaratma ekranında bile vereceğiniz her karar ve her eylem açık dünyayı ve içinde yaşayanları etkiliyor. 
 
Çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Warhammer Relic THQ Aksiyon RPG Space Marine
Sony, Bugün Yeni Bir State of Play Etkinliği Düzenliyor: İşte Detaylar Jagged Alliance 3 Playstation ve Xbox Konsollarına Geliyor: Çıkış Tarihi Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Space Marine
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız