Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhammer 40K: Space Marine 2 için 16 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
Saber Interactive tarafından geliştirilen nişancı aksiyon macera oyunu Warhammer 40K: Space Marine 2 için "Gamescom 2023" fuarı kapsamında yeni oynanış görüntüleri ortaya çıktı. 16 dakikalık oynanış içeriğini bizlere aktaran video Youtube üzerinde Punish tarafından yayınlandı.
 
Videoda savaş ortamı bizlere aktarılıyor
 
 
 
Warhammer 40K: Space Marine 2 için yayınlanan oynanış videosunda savaş ortamının kaosu bizlere aktarılıyor. Karakterimizle beraber ilerlediğimiz oyunda siperlerden bakabiliyor, etraftan gelen mermileri görebiliyor ve savaş atmosferini birebir deneyimleyebiliyorsunuz. Aynı zamanda burada hem yakın dövüş hem de menzilli silahlarla beraber düşmanları ortadan kaldırabiliyorsunuz.
 
Oyun içerisinde vahşi bir savaş sistemi yer alıyor. Düşmanları bu kapsamda parçalarına ayırabiliyor ve bitirici vuruşlar yapabiliyorsunuz. Ortalığın kan gölüne döndüğü oyunda ulaşmanız gereken bölgeler, ortadan kaldırmanız gereken düşmanlar ve daha fazlası yer alıyor. Oyuncular burada acımasız Tyranid ordularını yok etmek için karakterin yeteneklerini ve yıkıcı silahlardan oluşan bir cephaneliği kullanabiliyor.
 
Focus Entertainment tarafından yayınlanacak Warhammer 40K: Space Marine 2, 2023 yılı içerisinde çıkış yapmaya hazırlanıyor. Öte yandan Sabre Interactive henüz oyunun PC sistem gereksinimlerini paylaşmadı. 
 
Oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Warhammer 40K Space Marine 2
Soulframe için 30 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı GeForce Now Hizmetine 19 Farklı Xbox Game Pass Oyunu Eklendi

xXBerkanXxD

28.8.2023 10:11:51

0
Grafikler oyunun çıkışında downgrade edilecek kadar güzel gözüküyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhammer 40K: Space Marine
+ TAKİBE
AL
9 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız