Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Bandai Namco, Gamescom 2023'te Sunacağı Oyunları Açıkladı

 
 
Bandai Namco, 23-27 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln kentindeki Koelnmesse'de gerçekleşecek olan Gamescom 2023 oyunlarını açıkladı. Fuar kapsamında Armored Core VI: Fires of Rubicon, Naruto x Boruto Ultimate Ninja Storm CONNECTIONS, Park Beyond, SAND LAND ve Tekken 8'in yanı sıra diğer "heyecan verici sürprizlerin" yer alacağı duyuruldu.
 
Armored Core VI: Fires of Rubicon
 
 
 
FromSoftware ve Bandai Namco Entertainment'ın merakla beklenen yeni aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Oyuncular zorlu görevleri tamamlamak ve özgürce uçmak çok çeşitli mecha'ları kullanabiliyor. Armored Core VI: Fires of Rubicon, 25 Ağustos'ta piyasaya sürülmeden önce Gamescom'da hayranlara sunulmayı bekliyor.
 
Park Beyond: 16 Haziran'da piyasaya sürülen Park Beyond, park yönetim deneyimini oyunculara sunuyor. Bandai Namco'nun yeni bir IP'si olan bu yapımda kendinize ait eğlence parkı şirketini kontrol ediyorsunuz. 
 
Tekken 8: Efsane serinin merakla beklenen devam oyunu Tekken 8, görsel ve animasyon kalitesi olarak şimdiye kadarki en çarpıcı deneyimi sunmak istiyor. Oyun içerisinde şiddetin dozu bir hayli yüksek olarak karşımıza çıkıyor ve farklı farklı karakterleri kullanabiliyorsunuz. 
 
Bu oyunlar ve daha fazlası fuarda yerini almaya hazırlanıyor. Bandai Namco bu oyunların yanı sıra Gamescom için başka heyecan verici sürprizlerin de yer alacağını bildiriyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Armored Core 5 From Software Namco Bandai Aksiyon TPS Mech
Sony'nin El Konsolu Project Q İçeriği Sızdırıldı: Tüm Tasarım Ortaya Çıktı! Konsol Özel Yeni Bir Nascar Yarış Oyunu Gelebilir: İşte İlk Detaylar

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armored Core 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız