Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Armored Core 6 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı: PvP Moduna Bakış Atıldı

 
 
Bandai Namco ve FromSoftware ekipleri tarafından oyunculara sunulacak bilim kurgu mecha temalı Armored Core 6 için yeni bir etkinlik düzenlendi. Düzenlenen etkinlik sırasında oyun için yeni bir oynanış videosu yayınlandı. Bu içerikle beraber oyunda yer alan çevrimiçi PvP moduna ilk bakış atıldı.
 
Serinin yeni oyunu hayranları memnun etmek istiyor
 
 
 
Armored Core VI: Fires of Rubicon serinin yeni oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda yüksek tempolu aksiyon içerikli görevler, seçebileceğiniz robotlar ve zorlu bölümler yer alıyor. Oyun içerisinde ayrıca kendinize ait bir garajınız bulunuyor ve burada robotunuza yeni parçalar takabiliyorsunuz. Her bölümün gerekliliğine göre robotunuzu ayarlayabiliyorsunuz.
 
Armored Core serisinin 6. oyununda robotunuzla beraber serbest ve özgür bir şekilde hareket edebiliyor ve aynı zamanda sert manevralar yapabiliyorsunuz. Her bölüm içerisinde üzerinize atışlar yapan düşmanlar bulunuyor ve bu saldırılardan kaçınmak durumunda kalıyorsunuz. 
 
Öte yandan oyun, Steam sayfasına göre Arxan ve Easy Anti-Cheat korumasını kullanıyor. Dolayısıyla merakla beklenen aksiyon nişancı oyunu çok eleştirilen Denuvo koruma teknolojisini kullanmıyor. 
 
Armored Core VI: Fires of Rubicon, 25 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için geliyor. Oyunun standart sürüm Steam fiyatı 1.299,00 TL, Deluxe sürüm ise 1.499,00 TL. 
 
İşte video 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Armored Core 5 From Software Namco Bandai Aksiyon TPS Mech
Dark Souls Temalı Lies of P için Yeni Fragman Yayınlandı Baldur’s Gate 3'ün PC Sürümünün 5.2 Milyon Adet Sattığı Bildirildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yanfo

21.8.2023 11:47:28

0
tam bir kaos ortamı. mecha sevsem de 1000 TL veremem bu oyuna. ekranın ortasındaki daireyi ise nişangah/kilitlenme olarak düşünebilirsiniz.

Dhalsim

20.8.2023 19:19:31

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Bu oyundan hiçbir şey anlamadım. Ekranın ortasında oynarken kocaman bir daire var. Oynanışı çok çirkin gösteriyor
Aksine benim hoşuma gitti.. Farklı bir oynanış sunuyor.

BSC Misafiri

19.8.2023 23:38:21

+2
Bu oyundan hiçbir şey anlamadım. Ekranın ortasında oynarken kocaman bir daire var. Oynanışı çok çirkin gösteriyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armored Core 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız