Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dark Souls Temalı Lies of P için Yeni Fragman Yayınlandı

 
 
NEOWIZ tarafından oyunculara sunulacak Dark Souls'tan ilham alan aksiyon rol yapma oyunu Lies of P için "Gamescom 2023"kapsamında yeni bir fragman yayınlandı. Oyun içi fragman olarak karşımıza çıkan video fragman çok sinematik görüntülerden oluşuyor. Fragmanla beraber oyundan çok sayıda ara sahne bizlere aktarılıyor. Diğer taraftan içerik bir dakikalık uzunluğa sahip.
 
Lies of P Dark Souls tarzıyla oyunculara zorlu bir deneyim sunmak istiyor
 
 
 
Aksiyon rol yapma deneyimini aktarmayı hedefleyen Lies of P'de derin dövüş sisteminin yer alacağı ve sürükleyici bir hikayenin aktarılacağı belirtiliyor. Pinokyo olarak yer alacağımız oyunda karanlık bir atmosfer bizleri bekliyor ve klasik olarak yalanlarla baş başa kalıyoruz. Oyunda nasıl yalan söylediğinize bağlı olarak birbiriyle bağlantılı rastgele görevler karşımıza çıkmayı bekliyor. Söyleyeceğiniz yalanlar ve yapacağınız seçimler hikayenin gidişatını ve oyunun sonunu etkiliyor.
 
Klasik Dark Souls temalı oyunlarda olduğu gibi burada da farklı farklı silahları kullanabiliyor ve zorlu düşmanları alt etmeye çalışıyoruz. Oyunda diğer taraftan tamamen yeni bir silah oluşturabiliyor ve silahları çok çeşitli şekillerde birleştirebiliyoruz. Bu özelliklerle beraber en iyi kombinasyonları bulabiliyor ve kendinize özel bir kombo tasarlayabiliyorsunuz.
 
Ek olarak oyunda yeni beceriler kazanmak için vücudunuzun farklı parçalarını değiştirebiliyorsunuz. Olaylar sadece bunlarla sınırlı kalmıyor aynı zamanda bu parçalar başka benzersiz ve kullanışlı yeteneklerin kilidini açabiliyor. 
 
Lies of P, 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için çıkmaya hazırlanıyor. 
 
İşte yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Lies of P Neowiz Round8 Studio Pinokyo Souls-like aksiyon rol yapma oyunu
Aracınızla Hayatta Kalmaya Çalışacağınız Pacific Drive Ertelendi Armored Core 6 için Yeni Oynanış Videosu Yayınlandı: PvP Moduna Bakış Atıldı

BSC Misafiri

20.8.2023 19:34:52

0
On sipariş açıldığı gün verdim siparişi az kaldı bu oyuna fena dalacak gece gündüz
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız