Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Armored Core VI: Fires of Rubicon'a Dereceli Maçlar Geldi

 
 
Yayıncı Bandai Namco ve geliştirici FromSoftware, Armored Core VI: Fires of Rubicon için yeni bir güncelleme yayınladı. Bu güncelleme ile beraber oyuna dereceli eşleştirme sistemi eklendi. Bu sayede oyuncular artık sıralamalı maçlarda diğer oyuncularla mücadele edebilecek.
 
Sıralama tablosu aynı şekilde oyuna dahil oldu 
 
 
 
1.05 yamasıyla beraber oyun çeşitli özelliklerle güncellendi. Bu özellikler arasında adınızı dereceli liderlik tablosuna yazdırma seçeneği, zırhlı çekirdek teçhizatlarınızı yeni parçalarla geliştirme seçeneği ve PVP maçlarında karşılaşabileceğiniz yeni haritalar bulunuyor. Ayrıca savaş alanlarında isminizi diğer oyuncuların görmesi için kullanıcı adları gibi yeni özellikler de eklendi.
 
Armored Core VI: Fires of Rubicon şu anda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut. Oyun, Steam platformunda 40 dolarlık bir fiyatla satışta bulunuyor.
 
Güncelleme fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Armored Core 5 From Software Namco Bandai Aksiyon TPS Mech
İptal Edilmiş TimeSplitters Reboot Sürümünün Konsept Çizimleri Ortaya Çıktı Insomniac Games'in Siber Saldırı Sonucu Tüm Projeleri Açığa Çıktı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armored Core 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız