Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Armored Core 6 için Fan Yapımı Kolay Hikaye Modu Yayınlandı

 
 
Mod geliştiricisi DeadLock, mecha temalı nişancı aksiyon oyunu Armored Core 6: Fires of Rubicon için yeni bir mod yayınladı. Yayınlanan mod ile beraber oyunun hikayesinin tadını çıkarmak için düşmanlar güçsüzleşiyor, silahlarınız daha da güçlü hale geliyor ve böylece oyunun sonuna kolayca erişebiliyorsunuz.
 
Yeni mod oyunu bitiremeyenler için büyük kolaylık sağlıyor 
 
 
 
Kolay hikaye modu olarak karşımıza çıkan bu paket ile beraber bazı silahların güçleri bir hayli artıyor ve böylece birçok düşmanı tek seferde bile öldürebiliyorsunuz. Bunun dışında bazı silahlarda bekleme süresi ortadan kaldırılıyor ve anında enerji şarj edilebiliyor. Dolayısıyla bu paket gerçekten de oyundan zorlanan oyunculara hitap ediyor.
 
Armored Core 6: Fires of Rubicon, bildiğiniz üzere genel olarak oyuncular tarafından sevilen ve seriye yön veren yapımlar arasında yer alıyor. Robotunuzu özelleştirebildiğiniz ve farklı donanımlarla beraber yine taktikler yapabileceğiniz yapın zorluğu ile ön plana çıkıyor. Oyunda irili ufaklı düşmanların haricinde bir de patron savaşları bulunuyor.
 
Mod dikkatinizi çektiyse buradan indirebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Armored Core 5 From Software Namco Bandai Aksiyon TPS Mech
Yeni Cyberpunk 2077 Modu Ray Tracing Yansımalarını Düzeltiyor The Day Before Benzeri The Day Of Survival Ücretsiz Olarak Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armored Core 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız