Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni Cyberpunk 2077 Modu Ray Tracing Yansımalarını Düzeltiyor

 
 
Mod geliştiricisi Tenebris Venit, gelecek temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077 için yeni bir mod yayınladı. Fan yapımı mod olarak karşımıza çıkan bu paketle beraber oyunda yer alan ve bozuk olan Ray Tracing ve Path Tracing yansımaları düzeltiliyor.
 
Cyberpunk 2077 için yeni mod yansıma sorunlarını ortadan kaldırıyor 
 
 
 
Bildiğiniz üzere Cyberpunk 2077 için geçtiğimiz süreçte 2.1 güncellemesi yayınlandı. Bu güncelleme ile beraber bazı Işın izleme efektleri daha kötü bir görüntü ile beraber oyundaki yerini aldı. Şimdi ise yayınlanan bu mod ile beraber oyundaki yansımaları daha iyi görebilir ve en azından orijinal oyundaki sisteme göre daha tutarlı olduğunu aktarabiliriz.
 
Ancak bu mod ne yazık ki reklam panolarında ve diğer kısımlarda yer alan gölge sorunlarını çözmüyor. Bunun yanı sıra yayınlanan modun ne işe yaradığını görmek için aşağıda karşılaştırmalı ekran görüntülerini bulabilirsiniz. Bu modu indirmek için de buraya tıklayabilirsiniz.
 
Karşılaştırmalı görüntüler
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Cyberpunk CDProjekt PC RPG
Sızıntı: Epic Games Büyük Bir Oyunu Ücretsiz Verecek! Armored Core 6 için Fan Yapımı Kolay Hikaye Modu Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Cyberpunk 2077
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız