Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

From Software, Armored Core 6'daki Kayıt Sorunlarını Çözmek için Uğraşıyor

 
 
From Software tarafından oyunculara sunulan mecha nişancı aksiyon oyunu Armored Core 6 önemli bir sorunla beraber karşımıza çıkıyor. Oyunun PC sürümünde yer alan bir sorun sebebiyle ortaya çıkan kayıt sorunları oyuncuları bir hayli zorluyor. Geliştirici ekip ise bu durumun farkında olduklarını ve kısa sürede çözeceklerini aktarıyor. 
 
Ekip Twitter üzerinden sorunu araştırdıklarını aktardı
 
 
 
From Software tarafından Twitter üzerinden yapılan bir açıklamada "yaşanan rahatsızlıktan dolayı özür dileriz" ifadeleri yer alıyor. Ek olarak ekip şunlar aktarıyor""Armored Core VI: Fires of Rubicon'un PC sürümünde, kaydedilen verilerin belirli koşullar altında düzgün şekilde görüntülenmeme sorunları bulunuyor. Bu problemin farkındayız ve şu anda sebebini araştırıyoruz."
 
Geçtiğimiz Aralık ayında The Game Awards'ta duyurulan mecha aksiyon serisinin altıncı oyunu, on yılı aşkın bir sürenin ardından tekrardan karşımıza çıkıyor. Serinin bir önceki oyunu 2012 yılında çıkış yapan Armored Core 5'ti.
 
Hızlı tempolu bir yapıya sahip olan Armored Core derin özelleştirme ve kişiselleştirme unsurlarını içerisinde barındırıyor. Oyunda heyecan verici boss savaşları ve arena tarzı bölgeler yer alıyor. 25 Ağustos'ta çıkış yapan oyun şu anda PS5, PS4, Xbox Series X/S, Xbox One ve Steam üzerinden PC için mevcut.
 
Öte yandan eleştirmenler tarafından iyi karşılanan oyunun Metacritic skoru Xbox Series X/S için 80, PS5 için 86, PC için ise 87.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Armored Core 5 From Software Namco Bandai Aksiyon TPS Mech
Mortal Kombat 1'in PC Sürümüne Tartışmalı Koruma Denuvo Eklendi Mario Bros. Wonder için 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

5.9.2023 01:26:49

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri keşke birazda farklı tarzda oyunlar yapsalar. ne bileyim fps, tps, yarış falan. sektörün ihtiyacı olan oyunlar yapsalar. ortalık souls oyunundan geçilmiyor zaten
Bu oyun souls like bir oyun değil ki !

BSC Misafiri

4.9.2023 15:50:09

+1
keşke birazda farklı tarzda oyunlar yapsalar. ne bileyim fps, tps, yarış falan. sektörün ihtiyacı olan oyunlar yapsalar. ortalık souls oyunundan geçilmiyor zaten

aykut291

4.9.2023 14:02:33

+1
From Software tebrik ediyorum adamlar kısa süre içerisinde Oyuncular için en önemli Oyun Firması olmayı başardı.Yaptıkları her Oyunda kalite çizgisi oluşmaya başladı.Oyunu 1 saat oynama imkanım oldu.Oynanışın bukadar akıcı ve eğlenceli olucağını hiç beklemedim.Bukadar kaliteli olucağını öngörseydim başka Oyuna vereceğim bütçemi buna verirdim.Normalde hiç benlik olmayan Oyuna hayran kaldım.From Software yaptığı bütün Oyunlar oynatacak heralde bundan sonra adamlar kadroyu oturturmuş belli bu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armored Core 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız