Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Konsol Özel Yeni Bir Nascar Yarış Oyunu Gelebilir: İşte İlk Detaylar

 
 
Geçtiğimiz günlerde Sports Business Journal'da NASCAR video oyunları ile alakalı bir makale yayınlandı. Makalede, yakında “konsol için önemli bir duyurunun” yapılacağına yer verildi. Bu içerikle beraber gözler yeni bir Nascar yarış oyununa çevrildi.
 
Yeni bir Nascar oyunu mu geliyor? 
 
 
 
Motorsport Games, NASCAR (konsol özel) oyunlarını geliştirme lisansına sahip tek şirket olarak karşımıza çıkıyor. Ortaya çıkan bu bilgilerle beraber bunun ne anlama geldiğini öğrenmek isteyen hayranlar sosyal medya üzerinden ekibe çeşitli sorular yöneltiyor. Insider Gaming tarafından ortaya çıkarılan bu bilgiler için kaynaklar "bir sonraki NASCAR oyunuyla ilgili herhangi bir duyuru hazırlığından haberdar olmadıklarını" aktarıyor. 
 
Diğer taraftan bir şirket sözcüsü, INDYCAR ve BTCC ortaklıklarıyla beraber yeni projelere yelken açılacağını belirtiyor. Aynı zamanda ilerleyen süreçte daha heyecan verici duyuruların yapılacağını aktarıyor. Ek olarak sözcü şunları söylüyor:
 
"İşimizi toparlamak adına kısa süre önce CEO rolünü yeniden Stephen Hood üstlendi. Türü belirleyen yarış oyunları geliştirme konusunda kendimize güveniyoruz. Stephen Hood'un geri dönmesinden tüm ortaklar ve ekip mutlu. Ekip içerisindeki bu gelişmeler başarımızın anahtarı ve mevcut ilerlememize hız kazandıran unsurlardan."
 
Motorsport Games, Nascar yarış oyunlarıyla ön plana çıkıyor ve Miami, Florida merkezli bir video oyunu geliştiricisi, yayıncısı ve e-spor etkinliği organizatörü olarak yerini koruyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming NASCAR Heat 5 Motorsport Games 704Games Company
Bandai Namco, Gamescom 2023'te Sunacağı Oyunları Açıkladı Klasik FPS Oyunu Blood, UE5'te Fan Yapımı Remake Demosuna Kavuştu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NASCAR Heat 5
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız