Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Motorsport Games Ceo'su görevinden ayrıldı

 
 
Miami, Florida merkezli oyun geliştirici ekibi Motorsport Games'in Ceo'su Dmitry Kozko görevinden ayrıldı. Görevden ayrılma durumu Çarşamba sabahı Motorsport Games ekibine e-posta yoluyla yollandı.
 
Ekip içerisinde görev değişikliği
 
 
 
Motorsport Games'in eski Ceo'su Kozko durum hakkında çeşitli açıklamalarda bulundu ve şunları söyledi: "Bugün şirketimiz için önemli bir değişikliği sizlere duyurmak istiyorum. Bu sabahtan itibaren CEO'su olduğum Motorsport Games ekibinden ayrılıyorum." 
 
Dmitry Kozko'nun görevden ayrılmasıyla beraber yerine eski başkan Stephen Hood geçecek. Hood, 2019'dan Şubat 2022'ye kadar Motorsport Games Başkanı olarak görev yaptı. Bu sürecin ardından Ceo olarak yer alacak. 
 
Öte yandan Motorsport Games bu zamana kadar birçok oyun geliştirdi. Ekibin geliştirdiği oyunlar arasında NASCAR Rivals, NASCAR Heat, NASCAR 21: Ignition ve daha fazlası yer alıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming NASCAR Heat 5 Motorsport Games 704Games Company
Monster Hunter Rise: Sunbreak için yeni güncelleme geldi Vücut kamerasıyla Unrecord gerçekçi bir nişancı deneyimi sunmayı hedefliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NASCAR Heat 5
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız