Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Armored Core 6 için Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

 
 
Bandai Namco ve FromSoftware, beklenen Armored Core 6: Fires of Rubicon için resmi PC sistem gereksinimlerini açıkladı. Yayınlanan sistem gereksinimleri oyunun mecha seçim kısmında / garaj kısmında Işın İzleme özelliğinin olacağını doğruluyor. Diğer bir deyişle Armored Core 6 oyun esnasında herhangi bir Işın İzleme efektine sahip olmayacak.
 
Resmi PC sistem gereksinimleri
 
 
 
Armored Core 6 için yayınlanan sistem gereksinimlerine göre PC oyuncuları en az Intel Core i7-4790K, Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 7 1800X veya AMD Ryzen 5 2600  birişlemciye ihtiyaç duyacak. Ek kartı tarafında ise oyuncuların en az NVIDIA GeForce GTX 1650 ve AMD Radeon RX 480'e sahip olmaları gerekecek. Ek olarak oyunu oynamak için 60 GB boş disk alanı lazım olacak. Bu sistem gereksinimleri dışında oyunun hangi ayarlarda hangi sistemi istediği belirtilmedi.  
 
Armored Core 6: Fires of Rubicon oyunculara robot ve bilim kurgu temalı bir yapıyı aktarmayı hedefliyor. Her oyuncu kesimine hitap etmeyen yapısıyla çıkmaya hazırlanan oyun serinin en yeni oyunu olarak yer buluyor ve birçok yeni özelliği ve hızlı aksiyon anlarını içerisinde barındırıyor.
 
Armored Core VI: Fires of Rubicon, 25 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için geliyor. Oyunun standart sürüm Steam fiyatı 1.299,00 TL, Deluxe sürüm ise 1.499,00 TL.
 
Sistem gereksinimleri ekran görüntüsü 
 
 
 
Göz atmak isterseniz son yayınlanan oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Armored Core 6 From Software Namco Bandai Aksiyon TPS Mech
UE5 ile Geliştirilen Lords of the Fallen için 13 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı Yeni Fallout New Vegas Modu Gerçek Zamanlı Yansıma Sistemini Ekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KristalTürk

16.8.2023 02:27:47

+1
Benim için psikolojik sınır 16. Eğer 17. dil olarak Türkçe yoksa o zaman o oyunun yayımcısına iyi bakmam. TL pul olmaya devam ederken ne diyebilirsin ki. Anonymous çeviri veya bedava çevirenler halleder bunu zor olacağını sanmam

KristalTürk

16.8.2023 02:19:47

+1
Arapça ekleyenler çok bu oyunda 13 dil ile makul bir seviyede kalmışlar. Arapça %0 gözüküyor steam istatistiği bozuk büyük ihtimal onca arap ülkesi kaç milyon konuşanı olan bir dil. Bence balkanlar eklenmesi gereken bir dil yok belki rumence olabilir. İskandinavya ülkeleri aynı şekilde eklenmeye değmez çoğu ingilizce biliyor. Baltık ha keza. Alçak ülkeler hollanda belçika da eklenmesine gerek yok. Vietnam ekliyorlar o da çok az yüzdeli Yani Asyada (g-m)Çince, Japonca, Korece, Tayca YakınAsyada ve Afrikada Türkçe, Arapça Avrupada İngilizce, Fransızca, Almanca, İspanyol, Portekizce, İtalyanca, Macarca, Çekçe Doğu Avrupada: Lehçe, Ukraynaca, Rusça Orta-Güney Amerika: Latin İspanyolca, Latin Portekizce Büyük oyunlar için 20 dil eklenmesi gerekir diye düşünüyorum. Komik olansa bazı küçük şirketler yaparken büyükleri yapmıyor. Fiyatı da herkese aynı veriyor. Hödüklük ama bizimkiler satın alıyor onlar daha hödük. 1 tane bile almamak lazım.
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Ets, counter gibi online yönlü oyunlarda tabiki bu sayı artmalı orada ulaşılacak kitle daha da önemli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Armored Core 5
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız