Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

UE5 ile Geliştirilen Lords of the Fallen için 13 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı

 
 
IGN, çıkışı yaklaşan ve Unreal Engine 5 ile geliştirilen aksiyon rol yapma oyunu Lords of the Fallen için 13 dakikalık oynanış videosu paylaştı. Bu 13 dakikalık oynanış videosu oyunun ilk kısımlarını gösteriyor.
 
Oynanış videosu oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını gösteriyor
 
 
 
IGN tarafından yayınlanan 13 dakikalık oynanış videosu oyunun nasıl bir yapıya sahip olacağını aktarıyor. Ek olarak oyunun grafikleri ve kalitesi hakkında da çeşitli çıkarımlar yapabiliyorsunuz. Elbette video içerisinde yer alan grafiklerle bizzat oynadığınız andaki görsellerle değişkenlik gösteriyor.
 
Unreal Engine 5 ile geliştirilen Lords of the Fallen yüksek kaliteli dokulara sahip olacak. Bunun yanı sıra giysiler, zincirler, saçlar ve kemerler için gelişmiş simülasyon mekaniklerini içerecek. Bu mekaniklerin doğru işlenmesi için oyunda Chaos Physics adlı bir teknoloji yer alacak.
 
Yeni mekanikleriyle ve gelişmiş fizikleriyle beraber Lords of the Fallen, 13 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
İşte oynanış videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Aksiyon RPG The Witcher Tomasz Gop Deck 13
Tekken 6, PS4 ve PS5 için Derecelendirildi! Armored Core 6 için Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

16.8.2023 08:25:03

0
Dengeli olması önemli yani firmalar bu sıralar iyice bizde Souls Like oyunu yapacaz yarışına girmeye başladıda o işi From Soft dan başka iyi yapabilen daha yok.Yani Oyunun zor olması Oyuncuyu zorlaması sadece önemli kriter değil.Oyunda bir denge olmak zorunda.Yoksa Oyuncuyu inanılmaz bayıyor.

KristalTürk

16.8.2023 01:57:44

0
80 puan alır
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız