Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Lords of the Fallen için Dev Güncelleme: 80'den Fazla Geliştirme

 
 
Hexworks ekibi tarafından oyunculara sunulan Souls-like oyunu Lords of the Fallen için yeni bir güncelleme yayınlandı. Dev bir güncelleme olarak karşımıza çıkan bu yamada 80'den fazla geliştirme oyuna dahil edildi.
 
Lords of the Fallen desteklenmeye ve güncelleme almaya devam ediyor 
 
 
 
Geliştirici ekipler genel olarak oyunun çıkışından sonra belli bir dönem oyunlarına destek veriyor ve bu sayede oyunculara daha iyi bir deneyim sunmayı hedefliyor. Lords of the Fallen için de aynı durum geçerli. 1.1.430 yaması ile beraber karşımıza çıkan yeni güncelleme bir dizi savaş sorunu ortadan kaldırıyor ve büyük problemler tamamen çözülüyor. Oyunda artık karakteriniz duvarlardan geçemiyor ve belli bir noktada sıkışıp kalmıyor.
 
Birçok sorunu ortadan kaldıran güncelleme aynı zamanda oyundaki karakterleri ve düşmanları da iyileştiriyor. Bu sayede daha sağlam bir aksiyon içine dahil olabiliyor ve oyunun performansı da bu kapsamda artıyor. Bunun dışında birkaç takılma ve kilitlenme sorunu da tamamen ortadan kaldırılıyor.
 
Güncelleme bazı sorunları düzeltmekle kalmıyor aynı zamanda yapay zekayı da iyileştiriyor. Dolayısıyla daha zorlu ve iyi patron savaşları ile beraber oyundaki yerinizi alabiliyorsunuz. Tam yama notları için buraya tıklayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Aksiyon RPG The Witcher Tomasz Gop Deck 13
Tekken 8 Açılış Sinematiği Yayınlandı: İlk DLC Karakteri Belli Oldu Atari 400'ün Mini Versiyonu Duyuruldu: 25 Klasik Oyunla Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

17.1.2024 15:25:30

0
Düşman konumlarını düzeltse nolucak koca oyunda 5 çeşit düşman var. Ha bi de bölgenin girişinde boss diye kestiğimiz şeylerin normal düşman olarak karşımıza çıkmaları var ki hatırlamak bile istemiyorum

BSC Misafiri

15.1.2024 16:10:52

0
geçen senenin açık ara en hakkı yenmiş oyunu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lords of the Fallen ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız