Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 6, PS4 ve PS5 için Derecelendirildi!

 
 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Kurulu yeni bir hamleyle iki farklı dövüş oyununu derecelendirdi. Bu doğrultuda kurul PlayStation 4 ve PlayStation 5 için Tekken 6 ve Soulcalibur: Broken Destiny oyunlarını listeledi.
 
İki farklı dövüş oyunu PS4 ve PS5 tarafına gelebilir
 
 
 
Tekken 6 ve Soulcalibur: Broken Destiny dövüş ve aksiyon oyunları olarak karşımıza çıkıyor. Dövüş severlere hitap eden yapısıyla ön planda olan oyunlar daha önce farklı platformlara gelmişti. Tekken 6 daha önce PlayStation 3, Xbox 360 ve PlayStation Portable için Soulcalibur: Broken Destiny ise PlayStation Portable için çıkış yapmıştı.
 
Tayvan Dijital Oyun Derecelendirme Kurulu tarafından yapılan yeni derecelendirmelerin PlayStation Plus Premium abonelerine özel olacağı bildiriliyor. Bu doğrultuda oyunların Klasik Katalog bölümüne geleceği tahmin ediliyor. 
 
  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu tekken 6
Panic Games Showcase, 29 Ağustos'ta Yapılacak UE5 ile Geliştirilen Lords of the Fallen için 13 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

KristalTürk

16.8.2023 01:43:13

0
Dövüş oyunları remastered-remake olamaz. Çünkü her şeyiyle çabuk eskir. Yeni oyun yapınca zaten aynı karakter aynı hareketler aynı mekanikler aynı stageler eklenebiliyor. Eski oyunların yeni konsollara gelmesi yeni oyun için kitleyi biraz çoşturmaktan ibaret. 4-5de gelse iyi olur.

xXBerkanXxD

15.8.2023 16:20:43

0
Bir dövüş oyunlarına remaster yapmadıkları kalmıştı oda oluyor galiba...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Tekken 6
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız