Armored Core 6 için Resmi PC Sistem Gereksinimleri Açıklandı

Mehmet Tandoğan

 
 
Bandai Namco ve FromSoftware, beklenen Armored Core 6: Fires of Rubicon için resmi PC sistem gereksinimlerini açıkladı. Yayınlanan sistem gereksinimleri oyunun mecha seçim kısmında / garaj kısmında Işın İzleme özelliğinin olacağını doğruluyor. Diğer bir deyişle Armored Core 6 oyun esnasında herhangi bir Işın İzleme efektine sahip olmayacak.
 
Resmi PC sistem gereksinimleri
 
 
 
Armored Core 6 için yayınlanan sistem gereksinimlerine göre PC oyuncuları en az Intel Core i7-4790K, Intel Core i5-8400, AMD Ryzen 7 1800X veya AMD Ryzen 5 2600  birişlemciye ihtiyaç duyacak. Ek kartı tarafında ise oyuncuların en az NVIDIA GeForce GTX 1650 ve AMD Radeon RX 480'e sahip olmaları gerekecek. Ek olarak oyunu oynamak için 60 GB boş disk alanı lazım olacak. Bu sistem gereksinimleri dışında oyunun hangi ayarlarda hangi sistemi istediği belirtilmedi.  
 
Armored Core 6: Fires of Rubicon oyunculara robot ve bilim kurgu temalı bir yapıyı aktarmayı hedefliyor. Her oyuncu kesimine hitap etmeyen yapısıyla çıkmaya hazırlanan oyun serinin en yeni oyunu olarak yer buluyor ve birçok yeni özelliği ve hızlı aksiyon anlarını içerisinde barındırıyor.
 
Armored Core VI: Fires of Rubicon, 25 Ağustos'ta PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için geliyor. Oyunun standart sürüm Steam fiyatı 1.299,00 TL, Deluxe sürüm ise 1.499,00 TL.
 
Sistem gereksinimleri ekran görüntüsü 
 
 
 
Göz atmak isterseniz son yayınlanan oynanış videosu