Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy

1800'lerin büyücülük dünyasında geçen açık dünya, tek oyunculu, aksiyon rol yapma video oyunu.
 
Hogwarts Legacy, sürükleyici bir sihirle doludur ve oyuncuları, olmayı seçtikleri cadı veya büyücü olma maceralarının merkezine yerleştirir. Güçlü büyülerde ustalaştıkça, dövüş becerilerini geliştirdikçe ve ölümcül düşmanlarla yüzleşmelerine yardımcı olacak yoldaşları seçtikçe karakterlerinin yeteneklerini geliştirecekler. Oyuncular ayrıca zor seçimler sunacak ve neyi temsil ettiklerini belirleyecek görevler ve senaryolarla karşılaşacaklar.
 
Hikayenin zirvesine ulaştıklarında oyuncular büyülerde ustalaşarak, iksirler hazırlayarak ve fantastik canavarları evcilleştirerek büyülü yeteneklerini geliştirirler. Yol boyunca, büyücülük dünyasının uzun süredir unutulmuş geçmişine bağlı tehlikelerle ve yalnızca kendilerinin sahip olduğu alışılmadık bir yetenekle dolu geniş bir dünyayı ortaya çıkaracaklar. Açık dünya yolculuğu, oyuncuları Hogwarts'ın ötesine, Yasak Orman ve Hogsmeade Köyü gibi yeni ve tanıdık büyücülük dünyasına götürüyor.

Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
HABERLER
Final Fantasy XVI God of War Ragnarök
FORUMUNDAN SON BAŞLIKLAR HIZLI KONU AÇ
BSC Forumlar » Platformlar »
Konu
Son Mesaj Cevaplar
Forum konusu bulunamadı
Hızlı Konu Aç
Bu konu BSC Forumlar » Platformlar » dizini altına açılacak.
Lütfen önce ilgili platformu belirleyin.

Kullanıcı Adı Şifre
Hogwarts Legacy 0 / 10 0 oy
KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
2.0
0
OY
0
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız