Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy 5 Mayıs'ta Xbox One ve PlayStation 4'e geliyor

 
 
Warner Bros. Games tarafından yayınlanan Harry Potter temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, Şubat ayının başında piyasaya sürüldü. Çıkış yapmasının ardından dikkatleri üzerine çekti ve hızla popüler bir yapım haline geldi. Bu kapsamda çeşitli rekorlar kırdı.
 
Oyuncular tarafından beğenilen Hogwarts Legacy ilk olarak 10 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC ( Steam ve Epic Games Store aracılığıyla) için piyasaya sürüldü ve iki hafta içinde 12 milyonun üzerinde adet sattı. 
 
Oyun 5 Mayıs'ta Xbox One ve PlayStation 4'e geliyor
 
 
 
Daha önceki platformlara ek olarak Hogwarts Legacy 5 Mayıs'ta Xbox One ve PlayStation 4 konsollarına geliyor. Bu konsollara çıkış yaptığı gün Twitch dropları da aktif olacak. Bu doğrultuda Twitch dropları sayesinde oyunda yer alan bazı öğelerin kilidini açabilir ve elde edebilirsiniz.
 
Oyunun diğer yandan bir Switch sürümü de planlanıyor. Switch sürümünün 25 Temmuz'da piyasaya sürülmesi planlanıyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom sızıntıları başladı Bethesda'nın yeni oyunu Redfall çıkış yaptı! Steam incelemeleri olumsuz!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

4.5.2023 09:38:27

0
Keşke tüm geliştiricilerde bu şekilde sırayla oyunlarını başka platformlara çıkartsalar...

Ksaes

3.5.2023 08:27:13

0
İlk önce oyunu düzeltseler iyiydi. PC'de Ray Tracing özellikleri hala bozuk, shader compilation sırasında bilgisayarımın kapandığı bile oluyor bazen. Nvidia Game Ready sürücüsü bile çıkarmadı oyuna ve nerdeyse 2 aydır oyuna güncelleme gelmiyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız