Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom sızıntıları başladı

 
 
Nitendo tarafından Switch konsol sahiplerine sunulacak olan açık dünya aksiyon macera oyunu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom'ın sızıntıları ortaya çıkmaya başladı. Oyuna erken erişim elde eden kullanıcılar bu sızıntıları çevrimiçi olarak internette yayınlamaya devam ediyor.
 
Oyun için birçok sızıntı yer alıyor
 
 
 
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, 2017'de yayınlanan Breath of the Wild'ın doğrudan devamı niteliğinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Tears of the Kingdom, önceki oyunla aynı sanat tarzına sahip ancak yeni silahları, öğe birleştirme sistemini ve daha fazla oyun mekaniğini bünyesinden barındırıyor.
 
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, 12 Mayıs'ta Switch için çıkış yapacak. Oyunu oynayacaksanız bu sızıntılara bakmamanızı tavsiye ediyorum. Yayınlanan sızıntıları ve oyun içi detayları aşağıdan görebilirsiniz.
 
Sızıntılar 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming macera The Legend of Zelda™: Tears of the Kingdom
Square Enix, Final Fantasy XVI için yeni oynanış videoları yayınladı Hogwarts Legacy 5 Mayıs'ta Xbox One ve PlayStation 4'e geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

3.5.2023 17:16:44

0
Pc ım yok malesef.

Cemo94

3.5.2023 16:15:40

0
Gerek yok 1-2 aya emulatörle PC’de on numara oynanır oyun. Bir de Türkçe yama yaparlarsa PC’de oynamak daha avantajlı olur

sh4dy_081991

3.5.2023 12:54:59

+1
Emulator ile oynuyorum suan arada compile yaparken meydana gelen stutter i saymazsak 30 fps sabit oynanabiliyor. 2k cozunurlukte oynuyorum. Cok iyi oyun.

BSC Misafiri

3.5.2023 08:43:41

0
Rom olarak internete dün itibari ile düştü. Nintendo'dan gelen açıklamaya göre basın kopyalarından biri yani basından birinin sızdırdığını düşünüyorlar. Emülatörlerde de tam hız çalışıyor ve grafik hatası da yok .Ortalama bir bilgisayar ve ekran kartı ile sabit 20 fps alınıyor ki 20 fps'in stüne çıkınca oyun turboya geçiyor animasyonlar hızlanıyor. Sızan rom'un Retail yani çıkış versiyonu olduğunu bildirdiler yani baştan sona bitirilebiliyormuş.

Krone

3.5.2023 08:32:40

0
Anlatılanlara göre herifler yine devrimsel şeyler eklemişler oyuna. Yani en azından bu güçte bir konsol için oldukça iyi şeyler. Bu sene Zelda karşısında diğer oyunların pek şansı yok gibi. Umarım şaşırırız.

aykut291

3.5.2023 08:26:59

0
Oyunu okadar övüyorlarki insanın Nintendo Switch alası geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda™: Tears of the Kingdom
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız