Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Legend of Zelda: Tears of The Kingdom'ın yeni reklam videosu sızdırıldı

 
 
Açık bir dünyayı keşfedebileceğimiz aksiyon macera oyunu The Legend of Zelda: Tears of The Kingdom için ABD'de de yayınlanacak olan TV reklamı internete sızdırıldı. The Legend of Zelda: Breath of the Wild'ın devamı niteliğinde olan bu yapım Switch konsollarına 12 Mayıs'ta geliyor.
 
Yeni reklam videosu yeni oyun için görüntüleri bizlere aktarıyor
 
 
 
'You Can Do What' adlı bir canlı aksiyon TV reklamı yepyeni oyun görüntülerini içeriyor ve bizlere sunuyor. Aşağıdan izleyebileceğiniz reklam içerisinde Link karakterinin üç başlı bir Flame Gleeok tarafından takip edildiğini ve daha sonra mağara gibi görünen bir yeri aydınlatmak için bir ağaca ok attığını görüyoruz.
 
Bir takım gecikmelerin ardından oyuncular tarafından beklenen Switch oyunu The Legend of Zelda: Tears of the Kingdomi 12 Mayıs'ta biz oyun severlerin karşısına çıkacak. Serinin yeni oyunu içerisinde açık dünyayı keşfedebilecek, yeni mekanikleri deneyebilecek ve yeni bir maceraya doğru atılacağız.
 
İşte sızdırılan reklam videosu 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle macera The Legend of Zelda™: Tears of the Kingdom
Fortnite ve Doctor Who iş birliği etkinliklerinin yakında geleceği söyleniyor Capcom, Ray Tracing seçeneğini üç farklı oyundan sessiz sedasız kaldırdı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Legend of Zelda™: Tears of the Kingdom
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız