Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy'nin Nintendo Switch Sürümünden İlk Görüntüler Ortaya Çıktı

 
 
Yayıncılığını Warner Bros. Games ve geliştiriciliğini Avalanche Software ekibinin üstlendiği açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy'nin Switch sürümünün görselleri ortaya çıktı. Ortaya çıkan görseller oyunun yapısı ve grafikleri hakkında bizlere fikir veriyor.
 
Oyunun Switch sürümü başlangıçta bu yılın başlarında gelecekti
 
 
 
Başlangıçta bu yılın başlarında çıkması planlanan Hogwarts Legacy'nin Switch sürümü için şu anda elimizde net bir tarih bulunuyor. 14 Kasım'da standart sürüm olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan oyunun fiyatı ise 60 dolar olarak karşımıza çıkıyor.
 
Nintendo Switch'te yayınlanan görsellere bakacak olursak gerçekten de etkileyici bir görüntünün ortada olduğunu söyleyebiliyoruz. Switch konsolunun gücü elbette yeni nesil konsollar ve PC kadar etkileyici görünmüyor ancak konsol kullanıcıları için gayet yeterli. 
 
Oyunun Switch sürümünde dokuların kalitesi elbette beklendiği gibi düşürüldü, konsola göre iyileştirmeler yapıldı ve konsol özel seçenekler eklendi. Bu özelliklerle beraber oyun konsolda çalışacak hale geldi.
 
İşte görseller
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dotesports Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Bilim Kurgu Temalı Aksiyon Rol Yapma Oyunu Babylon X Duyuruldu Açık Dünya Hayatta Kalma Korku Oyunu Project: MIST Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

20.10.2023 13:17:21

0
Garip. İşin aslı rtx serisi kartlarda ve rx 6000 serisi kartlar da sıkıntı yaratan bir oyunun switch gibi güçsüz bir konsolda adam akıllı çalışması imkansız . Sanırsam animasyon grafik ne varsa downgradelenecek geçmis olsun rezil bir port geliyor gibi.

BSC Misafiri

19.10.2023 09:50:27

0
Bu konsol bu yapısıyla bunları yapıyorsa eğer, Switch 2 efsane olacak demektir, günümüzün tüm oyunları Switch 2 için kesin gelecektir, elden ring spider Man serisi dahil hepsi Switch 2 çok fena dağıtacak ortalığı

mahsur kalan adam

19.10.2023 02:53:58

0
fena görünmüyor

BSC Misafiri

18.10.2023 20:32:14

0
pcde bile 8gb vram ile yetinmeyen bu oyun nasil switchte calisacak gercekten merak ediyorum. mortal kombat 1 den bile fena bir downgrade yemek zorunda, adamlar face skeletonlarini bile iptal etmisler switxhte calissin diye xD

Mugetsu2091

18.10.2023 18:25:18

0
Hulk gerçek olabilir mi ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız