Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy rekor kırmaya devam ediyor! 15 milyon satışı aştı!

 
Yayıncı Warner Bros. Games ve geliştirici Avalanche Software, Harry Potter temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy'nin dünya çapında 15 milyondan fazla adet sattığını ve satışlardan 1 milyar dolar kazandığını duyurdu. Bu kapsamda oyun çok oynanmaya ve çok satmaya devam ediyor.
 
Hogwarts Legacy rekor kırmaya devam ediyor
 
 
 
Geçtiğimiz günlerde Hogwarts Legacy'nin 2023'ün ilk çeyreğinde en çok kazandıran oyunu haberini yapmıştık. Şimdi ise oyunun resmi satış rakamları açıklandı ve bu kapsamda oyunun büyük bir başarıya imza attığını görebiliyoruz.
 
İlgi çeken seriye dayanan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Hogwarts Legacy ilk olarak 10 Şubat'ta PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam ve Epic Games Store üzerinden) için piyasaya sürüldü. PlayStation 4 ve Xbox One sürümleri geçtiğimiz yayınlandı. 25 Temmuz ayında ise oyunun Switch sürümü geliyor.
 
Oyunun Şubat ayında çıkış yapmasıyla beraber bu sürece kadar (yakın zamanda) oldukça fazla ilgi gördüğünü görebiliyoruz. Bu kapsamda geçtiğimiz gün PS4 ve Xbox One'a geldi ve bu da satış sayılarını olumlu yönde etkileyecek bir hamle. 
 
Öte yandan Hogwarts Legacy çıkışından sonraki ilk iki hafta 12 milyon adet sattı. Bu da oyunun o zamandan bu yana üç milyon adet daha sattığı anlamına geliyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
1987 arcade temalı yeni oyun duyuruldu: Operation Wolf Returns: First Mission PLAION: Deep Silver, Prime Matter ve Ravenscourt'u tek marka altında birleştiriyor!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız