Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

1987 arcade temalı yeni oyun duyuruldu: Operation Wolf Returns: First Mission

 
 
Yayıncı Microids ve geliştirici Virtuallyz Gaming, arcade nişancı temalı yapım Operation Wolf Returns: First Mission'ı PlayStation VR2, Quest 2 ve PICO 4 için duyurdu. VR oyunu 22 Haziran'da çıkış yapacak.
 
Operation Wolf Returns: First Mission aynı zamanda hem fiziksel hem de dijital olarak PlayStation 5, PlayStation 4, Switch, Xbox Series, Xbox One ve PC (Steam üzerinden) için piyasaya sürülecek. Bu platformlara sonbaharda gelecek.
 
Yeniden düzenlenmiş bir sürüm
 
 
 
Operation Wolf Returns: First Mission, 1987 yılında çıkış yapan arcade oyununun yeniden canlandırılması olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Rail Shooter türünü bizlere sunacak olan bu yapımda 80'lerin aksiyon filmlerinden miras kalan bir atmosfer bizleri bekliyor.
 
1987 yılında arcade olarak piyasaya sürülen kült aksiyon oyununun yeniden yorumu  Operation Wolf Returns: First Mission'da isterseniz tek isterseniz de bölünmüş ekranda arkadaşlarınızla beraber oynayabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Operation Wolf Returns: First Mission Rail Shooter
The Elder Scrolls Online: Necrom paketi neler sunuyor? İşte tüm detaylar Hogwarts Legacy rekor kırmaya devam ediyor! 15 milyon satışı aştı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız