Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy 1 milyar dolar kazanç sağladı!

 
 
Warner Bros. Games tarafından yayınlanan açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy rekor kırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde 2023'ün ilk çeyreğinin en çok kazandıran oyunu oldu haberini yapmıştık. Şimdi ise bu kazancın miktarı açıklandı ve 1 milyar doları aşan bir kazanç sağladığı ortaya çıktı.
 
Oyun satmaya devam ediyor
 
 
 
10 Şubat tarihinde çıkış yapmasından sonraki iki hafta içinde Hogwarts Legacy, 12 milyondan fazla adet sattı ve dünya çapında 850 milyon dolar elde etti. Şimdi ise bu sayı 1 milyar doları aştı ve diğer yandan 12 milyon satış sayısı 15 milyona yükseldi. 
 
İlk etapta yalnızca yeni nesil konsollarda (PS5 ve Xbox series) yayınlanmasına ve PC'de yayınlanmasına rağmen bu kadar çok kazanç elde etmeyi başaran yapım çok oynanmaya devam ediyor. Oyun şu anda ayrıca PS4 ve Xbox One konsolları için de çıkış yaptı ve bu çıkışla beraber satışların artması bekleniyor.
 
Hogwarts Legacy'nin bu kadar büyük kazanç sağlamasına rağmen Warner Bros., şirketin genel anlamda zarar ettiğini açıkladı. Hogwarts Legacy kazancı şirketin yalnızca yüzde 9'luk bir kısmını oluşturuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
2001 yapımı The Lord of the Rings demo görüntüleri ortaya çıktı! Epic Games'in bu haftaki 339 TL'lik üç oyununu ücretsiz almayı unutmayın!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

9.5.2023 18:01:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: mrkarahan Offline oynanabiliyor mu?
evet

Sarohan

8.5.2023 12:38:23

+1
Son aldığı büyük güncellemeyle performansı daha da berbat oldu. Çıktığı zamanda performansı rezaletti kimse bundan yakınmıyor ne hikmetse. Diğer oyunları gayet güzel topa tuttukları gibi bunu niye tutmadılarsa.. Fanatiklik bunu gerektiriyor demek ki.

BSC Misafiri

8.5.2023 11:12:14

0
Muazzam bir oyundu, hak ediyor. Bu tür oyunların ve stüdyoların daha fazla kazanması gerekiyor ki daha kaliteli işlerini de görebilelim.

mrkarahan

8.5.2023 10:29:00

0
Offline oynanabiliyor mu?

BSC Misafiri

8.5.2023 09:44:49

0
single player rulez !!!

mehmetalpertr

7.5.2023 23:47:43

+4
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Büyüyememiş çocukların eğlencesi, normaldir bu kadar satması.
50 yaşındayım ben çok severek oynadım ve bitirdim. Çok güzel oyundu.

BSC Misafiri

7.5.2023 22:35:36

0
Büyüyememiş çocukların eğlencesi, normaldir bu kadar satması.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız