Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Hogwarts Legacy 2023'ün ilk çeyreğinin en çok kazandıran oyunu oldu!

 
 
Harry Potter temalı açık dünya aksiyon rol yapma oyunu Hogwarts Legacy, Newzoo'dan alınan son verilere göre 2023'ün 1. Çeyreğinin en çok hasılat yapan oyunu oldu. Warner Bros. tarafından yayınlanan oyun ekipler için büyük bir başarı olmaya devam ediyor.
 
Hogwarts Legacy çok oynanmaya devam ediyor
 
 
 
Paylaşılan verilere göre Hogwarts Legacy çok oynanmaya ve satmaya devam ediyor. 2023'ün Şubat ayı içerisinde çıkış yapan oyun 2022'nin Şubat ayında çıkış yapan Elden Ring ve Horizon Forbidden West gibi AAA oyunları geride bıraktı.
 
Yine raporlara göre ABD ve Birleşik Krallık'ta en çok gelir kazandıran ilk 10 oyunun başında yer aldı. Hogwarts Legacy'nin PC sürümü her iki ülkede de listelerde zirveye yerleşti. Konsol sürümlerinde ise ABD'de ilk sırayı alırken Birleşik Kırallık'ta FIFA 23'ten sonra geliyor.
 
 
 
 
 
Hogwarts Legacy'nin satış rakamlarının PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına bugün itibarıyla çıkış yapmasıyla daha da artış göstereceği bildiriliyor. Switch sürümünün de 25 Temmuz'da piyasaya sürülmesi planlanıyor.
 
Oyun şu anda PlayStation 5, Xbox Series ve PC ( Steam ve Epic Games Store aracılığıyla) için mevcut. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Insidergaming Hogwarts Legacy Warner Bros. Games Avalanche Studio açık dünya tek oyunculu aksiyon rol yapma oyunu
Saints Row için yeni güncelleme geliyor! Ark 2 beklenenden daha geç çıkabilir!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hogwarts Legacy ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız