Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Zack Snyder "Snyder Cut of Justice League"in Yetişkinler İçin Olduğunu Söyledi

 
2017'de yayınlanan Justice League'in ilk yönetmeni Zack Snyder'ın versiyonu Justice League Snyder Cut geçtiğimiz aylarda duyuruldu ve ilk fragmanı da birkaç gün önce paylaşıldı.
 
Film aslında 2017'deki filmle aynı olacak, sadece filmin asıl yönetmeni Zack Snyder'ın versiyonu olacak. Sanırım ilk kez böyle bir durumla karşılaştığımız için izleyiciler de ne çıkacağını tam olarak bilmiyor. Bildikleri tek şey şu, Justice League filmi ortalamanın kesinlikle üstüne çıkabilecek bir film değil.
 
Bu yüzden Zack Snyder'ın versiyonunun nasıl olacağı oldukça merak ediliyor. Filmin 4 saat olacağı ve birer saatlik bölümlere bölünüp yayınlanacağı onaylandı. Ayrıca yönetmen Zack Snyder, filmin yetişkinlere yönelik olduğunu açıkladı. 2017'de yayınlanan filmin daha küçük yaştakilere hitap ettiğini rahatlıkla söyleyebiliriz.  
 
Snyder Cut of Justice League 2021 yılında HBO Max'te yayınlanacak. her şeyi sanırım yayınlandığında anlayabileceğiz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film Haberleri DC film justice league snyder cut justice league snyder cut zack snyder versiyon detaylar oyuncular ne zaman hbo max
Collin Farrel'ın The Batman Fragmanında Bulunduğu Onaylandı Söylentiye Göre House of the Dragon Dizisinde Daemon Targaryen Karakteri Bulunacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.8.2020 15:32:22

0
Joss Whedon bu duruma kesin sinir oluyordur :D Gerçi alacağını aldı ama olsun.

Punisher155

25.8.2020 15:31:18

0
Uzun zamandır beklediğim 2017'deki filmin çoluk çocuk işi olmasından dolayı inanılmaz soğumuştum. Özellikle sonradan projeye geçen Whedon'ın Batman gibi karizması yüksek karaktere "bu sefer gerçekten bi yerlerim acıdı" gibi saçma sapan espiriler eklemesi, senaryonun yarısından fazlasını değiştirmesi bende sinir yapmıştı. Snyder versiyonu asıl anlatılmak istenen hikaye dışında ciddiyeti baz alacağı için filmin ilk versiyonundan çok daha iyi olacaktır. Ama ne kadar iyi olacak onu görmeden kimse bilemez tabi, DC Fandome'da her ne kadar büyük yapımların tanıtımlarını görsek de beni tek mutlu eden Justice League Snyder Cut oldu, özellikle oyunlar büyük hayal kırıklığı yaratmıştı bende.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız