Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Wonder Woman 1984'ün Ertelenmesi Amerika'daki Sinemaların Durumuna Bağlı

 
Bu yılın DC tarafında en çok beklenen filmi olan ve salgın sebebiyle sürekli ertelenen Wonder Woman'ın devam filmi Wonder Woman 1984, salgın sebebiyle bir türlü vizyona girmedi.
 
Geçtiğimiz haftalarda bir kez daha ertelenen filmin ne yazık ki hala ertelenme ihtimali var. WarnerMedia Studios ve Networks Group başkanı ve CEO'su Ann Sarnoff, geçtiğimiz saatlerde Variety'e konuştu. 
 
Şu an için filmi tekrar ertelemek gibi bir planları olmadığını açıklayan Ann Sarnoff, ertelemeyecekleri konusunda da kesin konuşamadığını söyledi. Filmin tekrar ertelenip ertelenmeme durumu tamamen önümüzdeki haftalardaki sinemanın durumu olacak. Özellikle Amerika'daki sinemaların durumuna göre filmin kaderinin belli olacağını söyledi. 
 
Şu an için filmin vizyon tarihi 25 Aralık 2020. Filmin yönetmenliğini Patty Jenkins üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Gal Gadot, Chris Pine, Pedro Pascal, Connie Nielsen, Robin Wright ve Kristen Wiig gibi isimler bulunuyor. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber wonder woman 1984 vizyon tarihi görseller oyuncular
The Mandalorian'ın 2. Sezon 1. Bölümünde Büyük Bir Aksiyon Sahnesi Var The Witcher 2. Sezon Setinden Yeni Bir Görsel Yayınlandı

einhander

29.10.2020 13:30:16

+2
tanet gıbı buda batıcak muhtemelen
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız