Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

The Suicide Squad Filminden 2 Yeni Görsel Yayınlandı

DC'ye ait karakterlerden oluşan Suicide Squad'ın ikinci filmi The Suicide Squad'tan iki yeni görsel paylaşıldı.

Görseller direkt filmin içerisindeki sahnelerden alınmış. İki görsele bakınca Suicide Squad filmindeki karakterlerin iki farklı ekibe ayrılarak hareket ettiğini görebiliyoruz. Bahsi geçen görselleri aşağıda bulabilirsiniz.

The Suicide Squad'ın vizyon tarihi 6 Ağustos 2021. Senaristliğini ve yönetmenliğini James Gunn üstleniyor. Oyuncu kadrosunda Margot Robbie, Idris Elba, Joel Kinnaman, John Cena, Viola Davis, Jai Courtney, Michael Rooker, Flula Borg, David Dastmalchian, Daniela Melchior, Steve Agee, Mayling Ng, Peter Capaldi, Alice Braga, Pete Davidson, Nathan Fillion, Sean Gunn, Storm Reid, Taika Waititi, Joaquín Cosío ve Juan Diego Botto bulunuyor.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber suicide squad ikinci film vizyon tarihi oyuncular görüntüler fragman konusu karakterler
Facebook da Bulut Tabanlı Oyun Yarışına Dahil Oldu Ubisoft Oyunlarının Yeni Nesildeki Çözünürlük ve Kare Hızları Detaylandırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız