Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Söylentiye Göre House of the Dragon Dizisinde Daemon Targaryen Karakteri Bulunacak

 
Son dönemlerin en popüler dizilerinden biri olan, ancak final sezonu ile hayranlarını üzen Game of Thrones dizisi ile aynı evrende geçecek olan House of the Dragon dizisinin karakterlerine dair bir söylenti ortaya çıktı. Geçtiğimiz haftalarda yapımın oyuncu seçimlerinin başladığı açıklanmıştı.
 
Henüz dizide hangi karakterlerin bulunacağı bilinmiyor. Ancak söylentiye göre filmin karakterlerinden birisi Daemon Targaryen. Bu karakter daha önce The Rogue Prince: Prince Daemon Targeryen romanında gözükmüştü. Listelemeye göre bu karakter dizinin başrol karakteri. Karakter evrenin en deneyimli kılıç ustalarından biri olarak anılıyor. 
 
House of the Dragon, isminden de anlayabileceğiniz üzere Targaryen hanedanlığını anlatacak. Game of Thrones'dan 300 yıl öncesini anlatacak ve 10 bölümden oluşacak. Diziyi ise daha önce Game of Thrones ve Altered Carbon dizilerinde yönetmenlik yapmış olan Miguel Sapochnik yönetecek. Dizinin senaristi ise Ryan J. Condal olacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Game of Thrones Evreninden Dizi ve Film Haberleri House of the Dragon game of thrones yeni dizi game of thronesun öncesi yayın tarihi ne zaman hbo konusu oyuncula
Zack Snyder "Snyder Cut of Justice League"in Yetişkinler İçin Olduğunu Söyledi Penny Dreadful: City of Angels İlk Sezon Sonrasında İptal Edildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Game of Thrones Evreninden Dizi ve Film Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız