Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Collin Farrel'ın The Batman Fragmanında Bulunduğu Onaylandı

 
Bildiğiniz gibi yeni Batman filmi üzerinde çalışılıyor ve geçtiğimiz gün de fragmanı yayınlandı. Fragmanda birçok karakteri gördük, ancak filmde olacağını bildiğimiz bir karakteri göremedik.
 
Batman'in önemli düşmanlarından Penguen karakterinin Collin Farrel'ın oyunculuğu ile birlikte filmde yer aldığını biliyoruz. İlk izleyişte sanırım kimse Penguen'in fragmanda olduğunu fark etmedi. Aslında fark edilecek gibi de değil. Ancak filmin makyaj sanatçısı Mike Marino, fragmanda Penguen'i Collin Farrel'ın oyunculuğu ile gördüğümüzü söyledi. Yukarıdaki görselde gördüğünüz kişi Penguen oluyor.
 
Neden bu kadar değiştirecekleri biri için Collin Farrel'ı seçtiklerini tam anlayamadım açıkçası. Fragmanda gördüğümüz karaktere direkt olarak benzeyen birçok başarılı oyuncu bulunuyor.
 
Filmin yönetmenliğini Matt Reeves yapıyor. Mattson Tomlin ve Matt Reeves ise birlikte senaryoyu yazdı. Filmin oyuncu kadrosu ise şöyle: Robert Pattinson (Batman), Colin Farrell (The Penguin), Zoë Kravitz (Catwoman), Andy Serkis (Alfred Pennyworth), Paul Dano (The Riddler), Jeffrey Wright (Jim Gordon) ve John Turturro (Carmine Falcone). Filmin 1 Ekim 2021'de vizyona girmesi bekleniyor.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant DC'nin Film ve Dizi Haberleri DC film dizi haber the batman batman film batman evreni hbo max yeni evren gotham gotham dizisi
Netflix'in Dragon's Dogma Anime Dizisinden İlk Fragman Yayınlandı Zack Snyder "Snyder Cut of Justice League"in Yetişkinler İçin Olduğunu Söyledi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

25.8.2020 16:47:00

0
Collin Farrel ile benzer hiçbir tarafı yok ama seçilmesinin sebebi oyunculukla ilgili diye düşünüyorum. Makyaj konusunda Oscar alabilir ama.

mczaga

25.8.2020 15:39:51

0
Bende diyorum bu kadar kim diye Penguen miş...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
DC'nin Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız