Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Yeni platform oyunu Sonic Superstars duyuruldu

 
 
SEGA, PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için platform aksiyon oyunu Sonic Superstars'ı duyurdu. Oyun bu sonbaharda 59,99 dolardan piyasaya sürülecek. Oyunun mevcut sürümleri ve gelecekteki içerikler hakkında detaylar daha sonraki bir tarihte duyurulacak.
 
Klasik 2D Sonic geliyor
 
 
 
Klasik 2D Sonic temalı platform aksiyon oyunu Sonic Superstars hızlı bir oyun içeriğini bizlere aktarmayı hedefliyor. Bu yeni oyunda Northstar Adaları'nda maceraya atılıyor ve Sonic, Tails, Knuckles ve Amy Rose karakterlerini kontrol edebiliyoruz. Oyunda dinamik yeni yollar, farklı saldırı stilleri ve Zümrüt güçleri bulunuyor. Tehlikelerin içeriğine göre bu güçleri kullanabiliyorsunuz.
 
Daha önce görmediğiniz ortamlarda tek başınıza veya en fazla üç oyuncuyla beraber atılacağınız oyunda Dr. Eggman, Fang ve gizemli yeni bir düşmanla karşılaşıyorsunuz. Temel amacınız her zamanki gibi bu düşmanları ortadan kaldırmaktan ibaret. 
 
Atıldığımız macerada farklı bölgelere giderek yeni şekil değiştirebiliyor, şelalelerde yüzebiliyor ve daha fazlasını yapabiliyoruz. Bildiğiniz ve sevdiğiniz 2D Sonic teması bu yapımla beraber tekrardan karşımıza çıkıyor. 
 
Sonic Superstars duyuru fragmanı 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sega Sonic Superstars
Warhaven yakında erken erişim olarak geliyor Witchfire çıkış tarihi açıklandı: Erken erişim olarak yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dhalsim

11.6.2023 12:11:52

0
Tatlı oyun

BSC Misafiri

10.6.2023 20:19:51

0
origins yerine bu çıkmalıydı
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sega
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız