Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Warhaven yakında erken erişim olarak geliyor

 
 
Geliştirici Nexon, oynaması ücretsiz çok oyunculu savaş oyunu Warhaven'ın bu sonbaharda Steam üzerinden PC için Erken Erişim olarak çıkış yapacağını duyurdu. 19 - 26 Haziran tarihleri arasında Steam Next Fest sırasında bir deneme sürümü oyunculara sunulacak.
 
Oyun hakkında çeşitli açıklamalar yapıldı
 
 
 
Warhaven oyun yönetmeni Lee Eun-seok oyun hakkında çeşitli açıklamalar yaptı. Bu kapsamda şunları söyledi: "Warhaven'ı Summer Game Fest sırasında sizlere sunduğumuz için heyecan duyduk. PvP alanında orta çağ temalı aksiyona olan iştahınızın farkındayız. Bu açlığı kapatmak için sizleri 19 Haziran'da başlayacak olan Steam Next Fest etkinliğine davet ediyoruz. Burada Warhaven'ın Erken Erişim deneme sürümüne katılabilir ve oyunu deneyebilirsiniz."
 
Warhaven, her biri en fazla 16 oyuncudan oluşan iki takımlı oynaması ücretsiz bir PVP orta çağ dövüş aksiyon oyunu olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Oyunda askerinizi seçebilir, takımınızı savaşta yönlendirebilir ve savaşın gidişatını değiştirmek için çeşitli hamleler yapabilirsiniz.
 
Oyunda üçüncü şahıs bir kamera bakış açısı bulunuyor ve karakterinizi istediğiniz gibi yönlendirebiliyorsunuz.
 
Sinematik fragman 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Warhaven
Annapurna Interactive yeni oyunlarını 29 Haziran'da duyuracak Yeni platform oyunu Sonic Superstars duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Warhaven
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız