Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Tekken 8 için Victor Chevalier Karakter Fragmanı Yayınlandı

 
 
Bandai Namco, dövüş aksiyon oyunu Tekken 8 için oynanabilir karakter olan Victor Chevalier'i tanıtan yeni bir fragman yayınladı. Fragman içerisinde karakterin yapısı, dövüş mekanikleri, yetenekleri ve daha fazlası yer alıyor.
 
Tekken 8 seneye geliyor
 
 
 
Tamamen yeniden tasarlanmış karakter görselleri. sıfırdan geliştirilen detaylı modeller ve yüksek kaliteli grafiklerle beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan Tekken 8 üst düzey bir dövüş deneyimi sunmaya geliyor.
 
Tekken'in kendine has dövüşlerine yeni bir ağırlık ve atmosfer katması planlanan yeni oyunda yeni nesil donanımların sınırları zorlanmak isteniyor. Güçlü  bir sürükleyicilik hissi oluşturmak için canlı ortamlar ve parçalanabilir arenalar da aynı şekilde oyunda yer almayı bekliyor.
 
Tekken 8, 26 Ocak 2024 tarihinde PlayStation 5, Xbox Series ve Steam üzerinden PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda ve standart fiyatı 1.499,00 TL.
 
Karakter tanıtım fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon pc Tekken 8
Ubisoft'a Büyük Tepki: Yapay Zekaya Hazırlatılan Görsel Tepki Çekti Steam'in Dolar Politikası Yakında Devreye Giriyor: Son Kale Epic Games mi?

BSC Misafiri

3.11.2023 21:26:08

0
Gamepass aldım bu da gelse var ya efsane olur ki bence gelmeli 1500 imkansız gibi bir şey
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
TEKKEN 8
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız