Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ubisoft'a Büyük Tepki: Yapay Zekaya Hazırlatılan Görsel Tepki Çekti

 
 
Far Cry, Assassin's Creed ve daha fazlasıyla tanınan Ubisoft tepki çeken bir gönderiye imza attı. Bu doğrultuda geçtiğimiz günlerde Cadılar Bayramı'nı kutlamak adına yayınladığı bir gönderi oyuncular tarafından eleştirildi. Eleştirilme sebebi ise bu gönderinin yani görselin yapay zeka hazırlatılmasıydı.
 
Yapay zeka görseli oyuncuların hedefi oldu
 
 
 
Daha önce Ubisoft yapay zeka teknolojileriyle ön plana çıkmayı istediğini bildirmişti. Hatta oyunlarında yer alan NPC karakterlerin de bu oranda daha gerçekçi davranmasını sağlamak için farklı teknolojilerden yararlandığını açıkladı. Ancak geldiğimiz noktada bu durum sanatsal içeriklere de sıçramış durumda.
 
Ezio Auditore karakterinin tasvir edildiği gönderi büyük oranda tepkiyle karşılaştı. Burada Ubisoft'un artık sanat içeriğine bile değer vermediği, sanatçı çalıştıracak kadar parasının olmadığı ve Hollanda ofisinin kapatılıp yerine bu görselin yayınlanmasının gereksiz olduğu vurgulandı.  
 
Peki siz bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz?
 
Görsel:
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
YU-GI-OH! Koleksiyon Kart Oyunu Destelerine İki Yeni Nadir Kart Çeşidi Geliyor Tekken 8 için Victor Chevalier Karakter Fragmanı Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dijitalcoach

3.11.2023 22:25:12

0
ICARDI değil mi la o ? :D

BSC Misafiri

3.11.2023 21:26:02

0
Yapay zekanın ubisoft'un yaptığı yeni Suikastçi tasarımlarından daha iyi tasarım yapmış olması ve üşenmeyip 2 dk photoshop ile arkadaki uçan balkabağı, fener ve karkaterin parmaklarını editlemiş olsalar kimsenin uyanmayacak olması.

BSC Misafiri

3.11.2023 15:19:49

0
napak ölek mi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız