Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Star Wars Outlaws için Yeni Çıkış Aralığı Ortaya Çıktı

 
 
Ubisoft tarafından geliştirilen açık dünya aksiyon Star Wars Outlaws için yeni detaylar ortaya çıktı. Disney tarafından paylaşılan yeni bir gönderiye göre oyun 2024'ün sonlarında piyasaya sürülecek. Oyunun daha önce 2024 yılı içerisinde yayınlanacağı belirtilmişti.
 
Star Wars Outlaws için Disney yeni bir gönderi yayınladı 
 
 
 
IGN tarafından tespit edilen detaylara göre aksiyon macera oyunu Star Wars Outlaws için artık yeni bir çıkış aralığı mevcut durumda. Bu kapsamda Disney tarafından yayınlanan gönderide şu ifadeler yer alıyor: “Star Wars Outlaws bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek. Oyun içerisinde hem ikonik alanlar hem de ikonik karakterler karşınıza çıkacak. Burada gezegenleri keşfedebilecek ve yeni bir maceraya hayat vereceksiniz.”
 
Oyun ilk olarak Mayıs ayında resmi olarak duyuruldu. Yayınlanan fragman da bir hayli dikkatleri üzerine çekti ve Star Wars hayranları bu oyunu beklemeye koyuldu. Oyun için yakın zamanda yeni detayların paylaşılması bekleniyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Ubisoft Ubisoft Entertainment Tom Clancy’s The Division Far Cry Primal
Nintendo Yaratıcı Dehası Shigeru Miyamoto'nun Emekli Olmaya Niyeti Yok Steam Kış İndirimleri Bitmeden: 10 Dolar Altı Oyun Önerileri

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Ubisoft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız