Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Stray Souls Çıkış Tarihi Açıklandı: Yeni Nesil Korku Deneyimi

 
Yayıncılığını Versus Evil ve geliştiriciliğini Jukai Studio'nun üstlendiği psikolojik korku oyunu Stray Souls'un çıkış tarihi açıklandı. Oyun bu kapsamda PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için 25 Ekim'de 29,99 dolar karşılığında piyasaya sürülecek. Ön siparişler şu anda Microsoft Store üzerinden mevcut.
 
Oyunun farklı sürümleri bulunuyor
 
 
 
PC kullanıcıları resmi film müziği ve Sacred Tome dijital sanat kitabını içeren Stray Souls "Cult Classic Edition"ı 39,99 dolara satın alabilecek. Bu paket içerisinde konuk besteci Akira Yamaoka (Silent Hill) ve deneyimli indie besteci Pete Wicher tarafından oluşturulan müzikler, oyunda yer almayan özel bonus parçalar da dahil olmak üzere toplamda üç saatin üzerinde müzikten oluşan toplam 60 parça bulunuyor.
 
Sanat kitabı, sanatçı Phil Worobey'in eserlerinden ilham alan ve gotik sulu boya illüstrasyonlarından oluşan bir koleksiyonu sunuyor. Bunun yanı sıra oyun boyunca bulunan tüm keşfedilebilir notlar, mektuplar ve çeşitli belgeleri kapsayan eksiksiz bir dijital bilgi kütüphanesini bu kitap içerisinde yer alıyor. 
 
Son olarak Watcher'ın paranormal araştırma dizisi olan Ghost Files'ta (YouTube üzerinden), oyunun çıkışını kutlamak için 20 Ekim'de Stray Souls'tan ilham alan bir bölüm yayınlanacak.
 
Çıkış fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu korku pc Stray Souls
Bağımsız Ekipten Yeni Psikolojik Korku Oyunu: Ontotis IO Interactive'den Sürpriz: Hitman: Blood Money Reprisal Duyuruldu!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Stray Souls
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız