Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

IO Interactive'den Sürpriz: Hitman: Blood Money Reprisal Duyuruldu!

 
 
IO Interactive, Feral Interactive ile iş birliği kapsamında 25. yılına özel Hitman: Blood Money Reprisal adlı oyunu Switch, iOS ve Android için duyurdu. Oyun ilk olarak bu sonbaharda iOS ve Android için çıkış yapacak ardından bu kış Switch gelecek.
 
Serinin klasik özellikleriyle yeni bir gizlilik macerası
 
 
 
Gizliliğin klasik olduğu Hitman: Blood Money Reprisal ile yeni maceralar oyuncuları bekliyor. Mobil ve Switch platformlarına çıkış yapmaya hazırlanan yapımda Instinct Modu, her zaman mevcut olan bir mini harita ve serinin oyunlarından esinlenen çok çeşitli oynanış iyileştirmeleri gibi yeni özellikler yer alıyor. Ayrıca bir dizi iyileştirmeler de burada bulunuyor. 
 
Reprisal adlı oyunda on iki farklı görev bulunuyor. Bu görevler içerisinde dilediğiniz gibi birçok farklı yolda denemeler yapabiliyor ve farklı stratejiler benimseyebiliyorsunuz. Paris operasının sanatsal ortamından New Orleans'ın kalabalık sokaklarına kadar farklı ortamların yer aldığı oyunda Ajan 47'nin görevlerini nasıl yerine getireceği tamamen size bağlı olarak değişkenlik gösteriyor.
 
Oyunda ister halka açık bir infaz şeklini benimseyebilir isterseniz de tanıkların olmadığı sessiz bir şekilde ilerleyebilir ya da olanlara "kaza" süsü verebilirsiniz.
 
Duyuru fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Hitman: Absolution PC PS3 Xbox 360 IO ınteractive Square Enix hitman absolution türkçe
Stray Souls Çıkış Tarihi Açıklandı: Yeni Nesil Korku Deneyimi RoboCop: Rogue City için PC Demosu Artık Mevcut
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Umit_22

6.10.2023 06:53:18

0
Çok iyi bir haber. Böyle eski ama sağlam oyunların mobile gelmesi gerekiyor. Sektörde mobile portu yapan firmalar ile anlaşmaya yanaşmayan diğer firmalar bana göre aptallar. Çünkü eski oyunları satabileceğin en iyi platform, mobil platformudur. Ürününü pazarlayabileceğin yüz milyonlarca potansiyel müşteri var. Ve siz bunları görmezden geliyorsunuz. Çok ahmakça. Mesela eski Half-Life oyununu aynı grafikler ile mobile port etseler çok iyi para kazanırlar.

Babblebabble

5.10.2023 20:12:00

0
Uzun uzun oynar mıyım bilmem ama bir denerim. Bunun yerine Hitman GO 2 geleydi daha iyiydi. Kaç kere bitirdim, unuttukça oynarım arada. Keyifliydi.

BSC Misafiri

5.10.2023 19:57:03

0
bende birşey zannettim..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Hitman: Absolution
+ TAKİBE
AL
201 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız