Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix, Rol Yapma Oyunu The DioField Chronicle'ın Çıkış Tarihini Açıkladı

 
 
Yayıncı Square Enix ve geliştirici Lancarse, strateji rol yapma oyunu The DioField Chronicle'ın 22 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One, Switch ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Oyunun 10 Ağustos'ta bir demosu da oyunculara sunulacak. Demo, oyunun ilk bölümünün tamamını içerecek ve kaydedilen veriler tam sürüme aktarılabilecek. 
 
Square Enix oyun hakkında şunları belirtiyor:
 
Son teknoloji grafiklere sahip yeni bir simülasyon RPG'sinin doğuşu. Square Enix tarafından size getirilen yepyeni bir simülasyon RPG. Harika hikayeler oluşturma konusundaki beceri ve deneyimimizi gerçek zamanlı stratejik unsurlarla birleştirdik. İlk bakışta sizlere tanıdık gelse de daha önce hiç görülmemiş bir simülasyon RPG'si oluşturduk. Bu oyun, hem hikaye hem de oynanış olarak eşsiz bir deneyim sunacak. 

Öne çıkan özellikler

- Square Enix'ten Yepyeni Simülasyon RPG'si
- Derin, Stratejik Gerçek Zamanlı Savaşlar
- Gerçekçi “Diorama” Tarzı Savaş Sahneleri
 
Fragman videosu (9:45 - 1:22:18 dakikaları arasına gidin)
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
Genshin Impact'in Summer Fantasia Güncellemesi 13 Temmuz'da Geliyor Halo Infinite'in Forge Modu için Yeni Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız