Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Dragon Quest serisinin baş yapımcısı Ryutaro Ichimura, Square Enix'ten ayrıldı

 
 
Dragon Quest serisinin baş yapımcısı olarak tanınan ve ön plana çıkan Ryutaro Ichimura, 31 Mart itibarıyla Square Enix'ten ayrıldığını Twitter'dan duyurdu. Bu yıl 47 yaşına giren Ichimura, “Hayatım boyunca daha kaç oyun yapabileceğimi saymaya başladım” ifadelerini kullandı.
 
Ichimura çeşitli açıklamalarda bulundu
 
 
 
Bundan sonraki hayatında daha dikkatli bir şekilde ilerlemek istediğini ve ona göre planlar yapmak gerektiğini belirten Ichimura ek olarak şunları söyledi: "Şu anda 47 yaşındayım ve bir oyun yapmanın üç ila dört yıl sürdüğü bir zamandayız. Attığımız her adımı dikkatlice düşünmeli ve ona göre harekete geçmeliyiz.
 
Ichimura şöyle devam etti: "Artık Square Enix ayrılıyor ve cesaret edebilirsem daha yüksek işlere giriş yapmak istiyorum. "
 
Ichimura en son, sonbaharda dünya çapında piyasaya sürüleceği onaylanan Infinity Strash: Dragon Quest The Adventure of Dai'nin yapımcılığını üstlendi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo
The King of Fighters XIII: Global Match PS4 ve Switch için duyuruldu PlayStation'ın Summer Game Fest öncesinde bir etkinlik daha düzenleyeceği bildiriliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız