Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

PlayStation'ın Summer Game Fest öncesinde bir etkinlik daha düzenleyeceği bildiriliyor

 
 
Teknoloji firması Sony Interactive Entertainment'ın bu yaz planlanan Summer Game Fest öncesinde yeni bir PlayStation Showcase'i düzenleyeceği bildiriliyor. Giant Bomb'da gazeteci olan Jeff Grubb tarafından ortaya atılan habere göre Sony, yeni bir etkinlik sürecine hazırlanıyor.
 
Jeff Grubb çeşitli detaylar paylaştı
 
 
 
Grubb tarafından ortaya çıkarılan bilgilere göre 8 Haziran'da gerçekleştirilecek olan Summer Game Fest etkinliğinden önce ekstra bir PlayStation Showcase'i göreceğiz. Bu etkinliğin içeriği tam olarak bilinmiyor. 
 
Diğer taraftan PlayStation Showcase'ine ek olarak 11 Haziran'da Xbox ve Bethesda Showcase'i, 12 Haziran'da ise Ubisoft Forward etkinliği düzenlenecek. Geçtiğimiz günlerde E3 2023'ün ertelenmesiyle beraber de bu etkinliklerin kullanıcıları memnun etmesi gerekiyor. 
 
Öte yandan büyük firmalar kendi etkinliklerini düzenliyor ve düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda kendi geliştirdikleri ve ortak yapım projeler kullanıcılara sunuluyor. Kullanıcılar tarafından bu etkinlikler çok önem arz ediyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo firma sony
Dragon Quest serisinin baş yapımcısı Ryutaro Ichimura, Square Enix'ten ayrıldı League of Legends 2023 Kış Mevsimi Şampiyonu DenizBank İstanbul Wildcats Oldu!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DrUckmann

4.4.2023 12:45:19

+2
Yine geçen yıl gibi Mikrocuk konferans yapmadan Sony tokat manyagi yapmis olacak ... Her yıl aynı acıklı son Sakfjakjfa ...

BSC Misafiri

2.4.2023 18:17:04

+3
Bunlarda ne korktu Xbox'tan, Ellerindeki özel oyunları sergilemeye çekiniyorlar.. Sırf kanıt olarak kullanır diye...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız