Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix Eski Oyunların Remaster Sürümlerini Yapmak için Kollarını Sıvadı

 
 
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen soru-cevap etkinliğinde Square Enix, eski oyunları yeniden düzenleme planlarının olduğunu aktardı. Bu yılın başlarında piyasaya sürülen Final Fantasy Pixel Remaster'ın başarısının ardından şirket bazı eski oyunları da yeniden düzenlemek istediğini belirtti.
 
Square Enix'ten yeni remaster sürümler bekleniyor
 
 
 
“Final Fantasy I-VI Pixel Remaster koleksiyon sürümleri oyuncular tarafından beğenildi ve oynanmaya devam ediliyor. Bu başarının ardından katılım sağladığı 43. yıllık hissedarlar toplantısında Square Enix'e geçmişteki diğer oyunlara da remaster sürümlerin gelip gelmeyeceği soruldu. Square Enix'in yönetim kurulu üyelerinden biri de şu yanıtı verdi:
 
"Remaster sürümlerle ilgili bilgileri şu anda paylaşmaktan kaçınıyoruz. Ancak şirket içindeki bu tarz fikirleri her zaman değerlendiriyor ve gelecek duyurular için sabırsızlanıyoruz." 
 
Square Enix 2023 yılı içerisinde şimdiye kadar Forspoken, Theatrhythm Final Bar Line, Octopath Traveler 1, Paranormasight: The Seven Mysteries of Honjo ve Final Fantasy 16 oyunlarını yayınladı. 
 
Yayınlanacak oyunlar arasında ise Dragon Quest: The Adventure of Dai – Infinity Strash, Star Ocean: The Second Story R ve Dragon Quest Monsters: The Dark Prince yer alıyor. Ek olarak Final Fantasy 7 Remake üçlemesinin bir sonraki oyunu olan Final Fantasy 7 Rebirth, 2024'ün başlarında piyasaya sürülmeyi bekliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo
Baldur’s Gate 3 için Yeni Ekran Görüntüleri Yayınlandı Zombi Temalı Oyun Önerileri: Steam Yaz İndirimleri 2023

Yanfo

10.7.2023 19:20:11

0
xenogears çok güzel oyundu. umarım remaster ya da remake yaparlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız