Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Square Enix'ten Yapay Zeka Açıklaması

 
 
Büyük oyunlarla ve ilgi çekici oyun serileriyle beraber karşımıza çıkan Square Enix, yeni bir açıklaması ile beraber gündem oluyor. Şirket başkanı Takashi Kiryu, yaptığı yeni bir açıklama ile beraber gelecekte yapay zeka uygulamalarını agresif bir şekilde kullanacaklarını belirtiyor.
 
Square Enix yapay zeka uygulamalarına yöneliyor 
 
 
 
Takashi Kiryu, çeşitli açıklamalarla beraber ön plana çıkıyor ve burada şirketin geleceği hakkında birtakım söylemlerde bulunuyor. Bu söylemler içerisinde şirketin verimliliğinin arttırılması ve dahili stüdyolara olan desteğin yükseltilmesi gerektiği yer alıyor. Bunun dışında ilerleyen süreçte yapay zeka uygulamalarına bir hayli yöneleceklerinin sinyallerini veriyor.
 
Yapılan açıklamayla beraber Square Enix, Chat GPT gibi yapay zeka uygulamalarını kullanacak, bu uygulamaları projelere dahil edecek, uzun vadede teknolojik yeniliklere doğrudan yer verecek ve tüketiciler için yeni içerik biçimleri oluşturacak. Şirket aynı zamanda hem oyun geliştirme anlamında hem de yayınlama anlamında kapasitesini geliştirmek istiyor.
 
Son olarak yapay zeka uygulamalarının projelerde nasıl yer alacağı şu an için bilinmiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle oyun geliştirme stüdyo
Bir Devrin Sonu: CS:GO için Destek Sona Erdi Epic Games'in Yeni Ücretsiz Oyunu Belli Oldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Square Enix
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız