Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Infinite'in Forge Modu için Yeni Oynanış Görüntüleri Sızdırıldı

 
 
343 Industries tarafından geliştirilen ve Xbox Game Studios tarafından yayınlanan birinci şahıs aksiyon oyunu Halo Infinite'in Forge Modunun oynanış görüntüleri sızdırıldı. Bu yeni oynanış videosu, bir nesnenin boyutunu artırmanıza veya azaltmanıza olanak tanıyan nesne ölçekleme özelliğini sergiliyor.
 
Halo Infinite'in Forge modu temel olarak bir Editör (Düzenleme) görevi görecek. Bu mod aracılığıyla oyuncular, Özel Oyunlar için çeşitli haritaları özelleştirebilecek, kaydedebilecek ve paylaşabilecek.  
 
Daha önce ekip Halo'nun destansı içerik oluşturma aracının geri döneceğini ve her zamankinden daha çeşitli olacağını bildirmişti. Raporlara göre Forge Modu, Halo Infinite'in 3. Sezonu ile birlikte oyunculara sunulacak. 
 
 
 
Daha önce sızdırılan oynanış görüntüleri
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Halo Infinite Microsoft 343 Industries Xbox One Windows 10 PC
Square Enix, Rol Yapma Oyunu The DioField Chronicle'ın Çıkış Tarihini Açıkladı Deus Ex ve Guardians of the Galaxy Yazarı BioWare Ekibine Katıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız