Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Halo Infinite'in 3. Sezon içerikleri Sızdırıldı

 
 
Geliştiriciliğini 343 Industries'in üstlendiği nişancı fps aksiyon oyunu Halo Infinite'in 3. sezon içerikleri sızdırıldı. Alfa şeklinde olarak karşımıza çıkan bu sızıntı içerisinde 3. sezonda oyuna dahil olacak bazı içeriklerin detayları yer alıyor.
 
Halo Infinite'in üçüncü sezonu Mart ayının başında geliyor
 
 
 
Sızdırılan veriye göre Halo Infinite'in üçüncü sezonunda daha önceki sezonlarda yer alan ancak şimdi bulunmayan silahlar tekrardan geri dönecek bunun yanı sıra yeni silahlar oyuna dahil edilecek. Ek olarak 20'den fazla geliştirme içeriği yer alacak. Diğer taraftan ise başlat menüsü kısmının arka planında değişikliklere gidilecek. 
 
Ortaya çıkan raporlara göre Crystal Cave kod adlı geliştirme aşamasındaki yeni bir harita üçüncü sezonda veya sonraki sezonlarda oyuna dahil olacak. Bathrobe Spartan ve Halo Leaks tarafından sızdırılan bu detayların güvenilir olduğu bildiriliyor.
 
343 Industries içerisinde gerçekleşen işten çıkarmalara rağmen Microsoft, Halo Infinite'i desteklemeye devam ediyor. Önümüzdeki süreçte geliştirici ekip oyunun çok oyunculu modlarına odaklanmayı istiyor.
 
Halo Infinite'in Echoes Within adlı 3. Sezonu 7 Mart'ta oyunculara sunulacak. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Halo Infinite Microsoft 343 Industries Xbox One Windows 10 PC
Atomic Heart PC Sistem Gereksinimleri Dead Cells, Return to Castlevania DLC'si 6 Mart'ta Çıkıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Halo Infinite
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız