Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Genshin Impact'in Summer Fantasia Güncellemesi 13 Temmuz'da Geliyor

 
 
Geliştirici miHoYo, Genshin Impact için Summer Fantasia olarak adlandırılan 2.8 güncellemesinin 13 Temmuz'da yayınlanacağını duyurdu.
 
Güncelleme ile The Golden Apple Takımadaları, yepyeni alanlar, ilgi çekici hikayeler, merak uyandıran bulmacalar, hazineler ve çeşitli ada eğlenceleri ile Gezginleri tekrar karşılayacak. Yeni yama ile beraber Diluc ve Fischl, yeni kıyafetlere kavuşarak farklı bir görünüm elde edecek. 
 
Yeni güncelleme ile büyük Summertime Odyssey sezonluk etkinliği başlayacak. The Golden Apple Takımadaları büyük değişim geçirecek. Yeni alemler, kapsamlı keşif unsurları, daha fazla hazine sandığı ve Gezgin'in yoldaşları hakkında beklenmedik hikayeler eklenecek. Bu heyecan verici maceraları deneyimleyenler, daha sonra dört yıldızlı oynanabilir karakter Fischl'i ücretsiz olarak elde etme şansına sahip olacak. 
 
Bir diğer yandan yeni gelecek olan Resonating Visions etkinliği ile de oyuncular ana hikayeden mesajlar taşıyan özel deniz kabuklarını toplayabilecek ve Fischl'in yeni kıyafetine erişebilecek. Bunun yanı sıra Diluc, Kaedehara Kazuha ve yeni oynanabilir dört yıldızlı Shikanoin Heizou karakterlerin arka plan hikayeleri de oyunculara sunulacak.
 
Genshin Impact şu anda PlayStation 5, PlayStation 4,  Epic Games Store üzerinden PC, App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için mevcut. Bir Switch sürümü de planlanıyor. 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RPG Open World Mobile PS4 PC Mihoyo
Kingdom Come: Deliverance Satışları 5 Milyonu Aştı Square Enix, Rol Yapma Oyunu The DioField Chronicle'ın Çıkış Tarihini Açıkladı

piratekingxi

3.7.2022 00:05:01

0
Az kaldı 3.0 için bi geleydi
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Genshin Impact
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız