Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soulslike oyun Lies of P ertelendi: Yeni çıkış tarihi açıklandı

 
 
Yayıncılığını Neowiz ve geliştiriciliğini Round8 Studio'nun üstlendiği soulslike aksiyon rol yapma oyunu Lies of P ertelendi. Oyun artık 19 Eylül'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Steam üzerinden PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak.
 
Oyunun şu anda demosu yayınlandı 
 
 
 
Karanlık bir atmosferi ve soulslike yapısıyla karşımıza çıkmaya hazırlanan Lies of P için şu anda bir demo sürümü mevcut. Tüm platformlarda geçerli olan bu demo sürümü sayesinde oyunun bir kısmını deneyebilir ve nasıl bir yapıya sahip olduğunu görebilirsiniz. Bir süredir geliştirilen ve dikkat çeken yapımlar arasında bulunan Lies of P yönetmeni Jiwon Choi ertelenme hakkında şunları aktardı:
 
"Lies of P'nin 19 Eylül'de konsol ve PC için çıkış yapacağını ve tüm platformlarda geçerli demoyu oynayabileceğinizi duyurmaktan büyük heyecan duyuyoruz. Bu deneyimle sizlere soulslike türünü ve Pinokyo temasını aktarıyoruz. Ayrıca kendi yaratıcı bakış açımızı da sizlere yansıtıyoruz. Sizleri oyunumuzu oynarken görmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz."
 
Oyun şu anda ön siparişlere açık durumda. Steam'de, Xbox ve Playstation mağazasında 899 TL'den satışta. Ek olarak Xbox mağazasında Deluxe sürüm 817 TL.
 
Lies of P çıkış tarihi fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Lies of P çıkış tarihi
Alan Wake 2 için ilk oynanış videosu yayınlandı: Gergin bir atmosfer bizleri bekliyor Baldur’s Gate 3 için Lord Enver Gortash fragmanı yayınlandı: Tam sürüm çıkış tarihi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Lies of P
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız