Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Alan Wake 2 için ilk oynanış videosu yayınlandı: Gergin bir atmosfer bizleri bekliyor

 
 
Yayıncılığını Epic Games'in ve geliştiriciliğini Remedy Entertainment'ın üstlendiği korku aksiyon nişancı oyunu Alan Wake II'nin ilk oynanış görüntüleri yayınlandı. 3 dakikalık bir video aracılığıyla bizlere sunulan oynanış videosunda FBI ajanı Saga Anderson'ın karanlık bir ormanda ilerlediğini, çevreyi analiz ettiğini ve daha fazlasını görüyoruz.
 
Alan Wake II için ilk oynanış görüntüleri
 
 
 
Bir süredir geliştirilen ve beklenen devam oyunu Alan Wake II için oynanış videosu uzun zamandır bekleniyordu. Bu zamana kadar kısa kısa içeriklerle tanıtımı yapılan oyunun nihayet ilk oyun için görüntüleri yayınlandı. Bu görüntülerle beraber oyunun nasıl bir yapıda ve o gergin atmosferinin nasıl olduğunu görebiliyoruz.
 
Beklenen devam oyunu Alan Wake II, 17 Ekim'de PlayStation 5, Xbox Series ve Epic Games Store aracılığıyla PC için çıkış yapmaya hazırlanıyor. Oyunda iki farklı karakteri kontrol ediyor ve bu kapsamda iki farklı gerçeklik arasında geçiş yapılıyor. Bir şekilde birbirine bağlı olan bu karakterlerin korku dolu hikayelerini yeni oyunla beraber denemeyi bekliyoruz.
 
Oyun ayrıca şu anda ön siparişlere açık durumda. Epic Games mağazasında 599 TL, Playstation mağazasında 899,00 TL, Xbox Mağazasında ise 925 TL
 
İşte ilk oynanış görüntüleri
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Alan Wake 2 remedy oynanış görüntüleri
eBaseball'un 2023 Olimpiyat Espor Serisi'nde Yarışacak İsimleri Belli Oldu Soulslike oyun Lies of P ertelendi: Yeni çıkış tarihi açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız