Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Epic Games Haftaya Hangi Oyunları Ücretsiz Verecek?

 
 
Her hafta ücretsiz oyunlar sunan Epic Games geçtiğimiz Perşembe günü iki farklı oyunu tamamen bedava bir şekilde dağıtıyor. Cat Quest II ve Orcs Must Die! 3 oyunlarını şu an kütüphanenize ekleyebiliyor ve herhangi bir ücret ödemek durumunda kalmıyorsunuz. Bu oyunlara 9 Mayıs Türkiye saati ile 18.00'e kadar sahip olabilirsiniz.
 
Epic Games kullanıcıları memnun etmeye devam ediyor
 
 
 
Her Perşembe farklı oyunları bizlere sunan Epic Games, 9 Mayıs Türkiye saati ile 18.00'den sonra strateji odaklı rol yapma oyunu Circus Electrique adlı yapımı ücretsiz bir şekilde sunacak. Dolayısıyla bu haftaki oyunları kütüphanenize eklemeyi unutmayın ve eğer aklınızda bu oyun varsa, diğer platformlardan satın almayarak haftaya ücretsiz bir şekilde ulaşabilirsiniz.
 
Circus Electrique, kısmen hikâye odaklı rol yapma deneyimini bizlere sunuyor ve aynı zamanda taktik odaklı bir yapıyla karşımıza çıkıyor. Diğer taraftan oyunda sirk yönetimi sistemi de yer alıyor. Sıradan Londralılar gizemli bir şekilde azılı katillere dönüşünce şehri kurtarma görevi gösterinin gerekli becerilere sahip performans sanatçılarına düşüyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Epic Games Epic Store Ücretsiz Oyun
Helldivers 2 Artık Steam'de PSN Hesabı İsteyecek 2024 Yılının İlk Çeyreğinde En Çok Kazandıran Oyunlar Açıklandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Epic Games
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız