Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Remedy, Alan Wake Serisini Daha Fazla Genişletmek İstiyor

 
 
Remedy ekibi tarafından sunulan Alan Wake serisinin yeni oyunu Alan Wake 2 bildiğiniz üzere 1.3 milyonluk satış sayısını aşmış durumda. Geçtiğimiz günlerde yayınladığımız haberle beraber geliştirici ekibin en hızlı satan oyunu unvanına ulaşan Alan Wake 2'nin bu başarısından sonra evren daha da genişletilmek isteniyor.
 
Alan Wake evreni için yeni projeler gelecek 
 
 
 
Geliştirici ekip ikinci oyunun başarılı çıkışından sonra Alan Wake serisini büyütmek ve genişletmek istediğini aktarıyor. 2010 yılında piyasaya sürülen ilk oyundan yaklaşık 10 yılı aşkın bir süre sonra devam oyunu bizlere sunuldu ve geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde de büyük beğeni toplayan bir yapım oldu diyebiliriz. Geçtiğimiz Cuma günü yapılan açıklamayla beraber oyunun büyük bir başarıya da imza attığını aktarabiliyoruz.
 
Remedy'nin CEO'su Tero Virtala, devam oyununun satışlarından oldukça memnun olduğunu aktarıyor. Aynı zamanda bu seriyi devam ettirmek için de çalışmalara başlamak istediklerini belirtiyor. Virtala ayrıca Control ve Alan Wake adında iki farklı köklü serinin olduğunu ve bu serileri de büyütmek istediklerini söylüyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle aksiyon macera Alan Wake 2 remedy
Capcom: 70 Dolar Artık Oyunlarımız için Standart Olacak TV Dizisine Dayanan Kingdom: The Blood 5 Mart'ta Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

emredeicide

22.2.2024 23:29:01

0
Ormandan çıktıktan sonra oyun daha güzelleşiyor şehir ve metro bölümleri süper devam et bence

BSC Misafiri

18.2.2024 20:42:03

0
Ilk oyunu cok sevmistim (Dandik yan DLC'si bile eglendirmisti) ama ikinci oyunun ilk 5-6 saatini oynadim ve 2 hafta oldu oyuna bir kez olsun girmedim, devam etme istegim yok, asiri sikici ve hantal geldi bana..

BSC Misafiri

18.2.2024 19:12:02

0
bir oyun daha çıkarın servis olsun sonra batın hepinizin kaderi bu AAACILAR

Rexroth

18.2.2024 00:43:29

0
Bu oyun için 1.3 milyon satış çok az olmuş bence. Ama ona rağmen başarı saymaları da sevindirici doğrusu. Bence atmosfer ve hikaye anlatımı çok iyiydi. Devam oyunun geleceğini duymakta güzel oldu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Alan Wake 2
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız