Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

TV Dizisine Dayanan Kingdom: The Blood 5 Mart'ta Geliyor

 
 
Popüler TV dizisine dayanan Kingdom: The Blood ilgi çekici ortamları ve aksiyon mekaniği ile beraber ön plana çıkmaya hazırlanıyor. Aksiyon ve macera unsurlarını bünyesinde barındıran ve aynı zamanda elimizdeki kılıcı çok iyi bir şekilde kullanabileceğimiz yapımda yoğun savaşlara doğru katılabiliryor ve bu yoğun savaşlar da elbette kendimizi savunabiliyor ve düşmanları ortadan kaldırmaya çalışıyoruz.
 
Oyunda yer aldığımız süre boyunca hem zombi istilasına uğramış bir dünyada bulunuyor hem de diğer insanlara karşı elimizden geleni yapmaya koyuluyoruz. Hedefimize ulaşmaya çalıştığımız ve büyük zorlukların üstesinden gelmeye başladığımız yapımda Kore'nin güzelliğini ortaya çıkarmaya çalışıyor ve çeşitli saldırı düzenekleriyle beraber kendi kombolarımızı gerçekleştirebiliyoruz. Oyunda elbette sadece tek başımıza değil, aynı zamanda arkadaşlarımızla beraber de çalışarak düşmanları ortadan kaldırırız. Burada irili ufaklı düşmanlar hem de patron savaşları bulunuyor.
 
Bu kapsamı ile beraber güzel bir TV uyarlamasının bizlere sunulacağını aktarabilir ve oyunda gerçekten de güzel ortamların ve Kore atmosferinin bizlere sunulacağını söyleyebiliyoruz. Oyunda diğer taraftan Netflix'in mini değilse içeriğine dayanan karakterler bulunuyor. Bu karakterlerle beraber de oyunda ilerlemeye başlıyor ve gerçekten de güzel bir ortamda kendimizi bulmaya hazırlanıyoruz.
 
Kingdom: The Blood popüler bölgeleri, ilgi çekici kısımları ve hikaye içeriğiyle beraber bizlere sunulmak isteniyor. Oyunda yer aldığımız süre boyunca aksiyon rol yapma unsurları bulunuyor ve bu aksiyon rol yapma unsurlarıyla beraber de farklı bölgelere doğru ilerleyerek hem karakter odaklı yapı ile karşılaşabilir hem de bu bölgeleri keşfetmeye başlıyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca bu bölgeleri keşfederek elbette ilgi çekici sırları açığa çıkarabilir ve bu sırları açığa çıkarmak için de elbette farklı şekillerde hamle yapmamız lazım. Bunun dışında oyunda aksiyon sistemi oldukça ön plana çıkıyor. Sistemi ile beraber kılıcımızı savurabiliyor, düşmanlara saldırılarını kesebilir ve kendimizi kılıcımızla savunabiliyoruz.
 
 
 
Bu şekilde farklı kombolara düşmanlara karşı uygulayabilir ve aynı zamanda bu düşmanları ortadan kaldırarak yeni bölgelere doğru ilerleyebiliyoruz. Bu bölgeleri düşmanlardan arındırdıktan sonra elbette güzel bir şekilde donanımların ve kaynakların sahibi olabiliyoruz. Ek olarak oyunda karakterimizin yeni becerileri bulunuyor ve beceri ağacıyla beraber burada istediğimiz şekilde yeni yeteneklerin kilidini açabilir ve böylece daha farklı komboları bu oyunda gerçekleştirebiliyoruz. Hem böylece daha güçlü konumda olabiliyor hem de istediğimiz şekilde düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyoruz.
 
Hedefimize ulaşmaya çalıştığımız ve geleneksel Kore kıyafetleri ile beraber ilerleyebildiğimiz yapımda yüksek oktanlı saldırılar düzenleyebiliyor ve aksiyon dozunun burada yer yer artış gösterdiğini deneyimleyebiliyoruz. Zombi yığınlarının yer aldığı ve diğer düşmanların da burada bulunduğu yapımda gerçekten hem onları ortadan kaldırmak için farklı kombolar gerçekleştirebilir hem de görevleri yaklaşımımızı burada kendimiz belirleyebiliyoruz. Bu tarz oyunlarda her bir oyuncu farklı bir deneyim elde edebilir ve bu deneyimini de kendine göre özelleştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz.
 
Nitekim oyunda yer aldığınız süre boyunca popüler Netflix dizisine dayanan bu yapım içerisinde ikonik karakterlerle beraber de karşılaşabilir ve bu karakterlerle etkileşime girerek onlardan görevler alabilirsiniz. Hem yan görevlerden hem de ana görevlerden ilerleyebileceğiniz ve karakterinizi geliştirebileceğiniz yapımda aksiyon rol yapma unsurlarının oldukça ön planda olduğunu söyleyebiliriz. Yoğun saldırılarla beraber ilerleyebileceğiniz ve karakterinizin temel yeteneklerini kullanabileceğiniz yapımda elbette sağa sola doğru kaçış yapabilir, hızlıca koşabilir, düşmanların üzerine doğrudan atılabilir ve kendinizi savunmaya alabilirsiniz. Çeşitli kombo saldırılarla beraber güçlü patronları ortadan kaldırabileceğiniz yapımında her bir hamle oldukça önem arz ediyor.
 
 

Hamleleri kendinize göre geliştirebildiğiniz ve kişiselleştirebildiğiniz yapımında geleneksel Kore kıyafetlerinin haricinde yüksek kaliteli grafiklerin olduğundan da bahsedebiliyoruz. Karakter olarak yapı olduğu için burada karakterimizi güçlendirebilir ve karakterimizin yeni yeteneklerini açmak için burada seviye atlama olayına geçiş yapabiliriz. Bu olayla beraber hem karakterimizin yeni yeteneklerini açabilir hem de bu şekilde düşmanlara karşı farklı tarzlar gösterebiliriz. Burada yüksek kaliteli grafiklerle beraber mimari stillerin yer aldığı yapımda aksiyon becerisi sırasında kıyafetlerimizin uçuşma şekli bile burada değişkenlik gösterebiliyor. Her yaptığımız hamleye doğrudan görebildiğimiz ve gerçekten de ilgi çekici kıyafetlerle beraber karşılaştığımız yapımda binaların çatılarından atlayabilir ve istediğimiz şekilde en küçük ayrıntıların bile gerçekçi olduğunu burada görebiliyoruz. Geliştirici ekibin açıkladığına göre burada gerçekten gerçekçi grafiklerin ve unsurların bulunduğunu aktarabilir ve böylece oyunda tam bir dizi oyunu olarak yer alabiliriz.

Kore ülkesinde yer aldığımız yapımda en küçük ayrıntıların gerçekçi olarak gösterildiği bir yapı içerisinde kendimizi bulabilir ve elimizdeki karakteri istediğimiz şekilde geliştirebilir ve güçlendirebiliriz. Bu güçlendirme ile beraber hem yeni yeteneklerin kilidini açabilir hem de oyun boyunca ilerlememizi burada artırabiliriz. Kore ülkesinin elbette farklı bölgelerine doğru ilerleyebildiğimiz ve buraları keşfedebildiğimiz yapımında farklı mimari unsurlarla beraber karşılaşabilir ve buraları dilediğimiz şekilde keşfedebiliriz. Kore'nin güzelliğini ortaya çıkarabileceğimiz ve ilgi çekici bu unsurlarla beraber yer alabileceğimizi yapında bir yandan ilgi çekici karakterlerle karşılaşabilir ve diğer yandan ise bu karakterlerin verdiği görevlerle beraber farklı bölgeleri keşfetmeye hazırlanıyoruz. Oyunda diğer taraftan bu bölgelerin manzaralarını açığa çıkararak her bölgenin farklı düşman çeşitliliğini burada ortaya çıkarmaya çalışır ve bununla beraber de bu düşmanları ortadan kaldırarak bu bölgeleri tamamen temizleyebiliyoruz.
 
 
 
Aksiyon tabanlı bu yapım içerisinde vuruş hissiyatının da oldukça düzgün bir şekilde işlediğini belirtmek gerekiyor. Hem görsellerden hem de fragmanlardan ortaya çıkan bilgilere göre elbette oyunda gerçekçi bir yapının yer alacağını söyleyebilir ve aynı zamanda stratejik bir aksiyon sisteminin olduğundan bahsedebiliriz. Çünkü burada düşmanlara karşı yaklaşımınızı tamamen siz belirleyebiliyor, düşmanlara karşı bitirici vuruşları da burada tamamen siz yapabiliyorsunuz. Oyunda yer aldığınız süre boyunca aksiyon şeması içerisinde farklı komboları gerçekleştirebiliyor ve bu komboları gerçekleştirdikten sonra ise diğer düşmana doğru dönüş yapabiliyorsunuz.
 
Yoğun savaşlara katılabileceğiniz, elinizdeki kalıcı düzgün bir şekilde kullanabileceğiniz ve aksiyon içerisinde yer alabileceğiniz yapımda yoğun saldırılar düzenleyerek düşmanlarınızın üstesinden gelebilir ve onları tek hamle ile beraber de ortadan kaldırabilirsiniz. Diğer oyuncuların önüne geçmek için karakterinizi güçlendirebileceğiniz yapımda çeşitli patronları ortadan kaldırmak için de farklı saldırılar düzenleyebiliyor ve gerçekçi yapı ile beraber etrafın kan gölüne döndüğünü görebiliyorsunuz. Düşmanlara karşı doğru hamleleri yaptığınız zaman elbette onları ortadan kaldırmak için fırsat kollayabilir ve böylece oyunda hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Bu da sizi ileriye götüren unsurlar arasında bulunuyor diyebiliriz.

Kontrol tabanlı bu aksiyon rol yapma oyunu içerisinde düşmana karşı çeşitli kombolar yaparak elimizdeki kılıcı savurabiliyor ve düşmanlara karşı aman vermeyerek yeni yeteneklerin kilidini açabiliyoruz. Burada yeni yetenekler elbette düzgün bir şekilde karşımıza çıkıyor ve ilgi çekici bu yapı ile beraber farklı yeteneklerin kilidini açarak düşmanları nasıl ortadan kaldırabileceğimizi görebiliyoruz. Oyunda yer aldığımız süre boyunca yetenek ağacı içerisinden seçebileceğimiz onlarca yetenek bulunuyor. Bunları seçerken elbette animasyonlu bir şekilde hangi yeteneğin ne işe yaradığını görebiliyor ve hangi yeteneğin işe yarayacağını ve bize en iyi yeteneği sunabileceğini düşünüyorsak onu seçebiliyor ve istediğimiz şekilde o konuyu gerçekleştirebiliyoruz.
 
 
 
Bu şekilde oyunda karaktere odaklı bir yer alıyor ve gerçekten de burada yer aldığımız süre boyunca aksiyon sisteminin oldukça iyi bir şekilde işlediğini kılıcımızı savurunca kılıcımızın çıkardığı sesler, efektler ve düşmanların verdiği tepkiler de oldukça güzel bir şekilde bizlere aktarılmak isteniyor. Umuyoruz ki aksiyon sisteminin burada düzgün bir şekilde işlemesiyle beraber bize güzel bir aksiyon rol yapma deneyimi sunulur.
 
Oyunda diğer taraftan dikkat çekici zombi savaşlarının olduğundan bahsedebilir ve yakın dövüşü silahları ile beraber düşmanları ve düşman zombileri burada ortadan kaldırabiliyoruz. Sadece tek bir zombi değil, zombi orduları ile beraber de oyundaki yerimizi alabiliyoruz ve sağdan soldan bir anda zombilerin etrafımıza üşüştüğünü deneyimleyebiliyoruz. Dolayısıyla ilerlerken burada oldukça dikkat etmeniz gerekiyor ve çevrenizi düzgün bir şekilde analiz etmeniz lazım. Çünkü düşmanlar saklandığı yerden bir anda karşınıza çıkabiliyor ve sizlere koşturabiliyor, aynı zamanda zombilerin bazıları oldukça hızlı bir şekilde üzerinize doğru atılabiliyor ve gerçekten de hızlı bir şekilde koşabiliyorlar. Bu tehditkar saldırılara karşı elbette siz de elinizdeki kılıcı savurabilir ve yorucu bir zombi savaşı ile beraber karşı karşıya kalabilirsiniz.
 
Bu zombileri ortadan kaldırmak için yukarıda bahsettiğimiz gibi karakterinizi ne kadar güçlendirirseniz, o kadar hızlı bir şekilde onları ortadan kaldırabilir ve zombi ordularını bu şekilde yok edebilirsiniz. Zombilere karşı elbette gelmek ve onların saldırılarından kaçınmak için karakterimize sağa sola doğru yuvarlanabilir, geriye doğru hamle yapabilir ve düşmanları ikiye bölüyoruz. Oldukça güzel bir şekilde hareketleri sergileyebileceğimiz ve canımızın dolu olmasını ön plana çıkarabileceğimiz yapımda hem canımızın ne kadar kaldığını görebiliyor hem de farklı saldırılarla beraber düşmanların üstesinden gelmeye çalışıyoruz.

Oyunda aynı zamanda hem tek oyunculu hem de çevrimiçi eşli oyun modu bulunuyor. Bu mod destekleri ile beraber arkadaşınızla ilerleyebiliyor ve diğer oyuncularla beraber birebir savaşların tadını çıkarmaya hazırlanıyorsunuz. Belli bir arena içerisinde bulunduğunuz bu yapının içerisinde diğer düşmanlara karşı gelebileceğiniz bir yapı bulunuyor ve bunlarla beraber çevren içerisinde istediğiniz şekilde düşmanlara karşı gelebiliyor ve bu şekilde diğer oyuncuları da ortadan kaldırmak için elinizden geleni yapmaya koyuluyorsunuz.
 
 
 
Zorluk seviyesinin gittikçe artış gösterdiği ve zombilerin yanı sıra artık insan şeklindeki düşmanların ve patronların da bulunduğu bu yapımda elbette bunları ortadan kaldırmak için farklı şekillerde kombolar yapmak durumunda kalıyor ve yorucu zaman bir saldırıların haricinde bir de bunlarla uğraşmak durumunda kalıyorsunuz. Oyunda benzersiz hareketler ve görünümler bulunuyor, bunlarla beraber istediğiniz şekilde karakterinizi özelleştirebilir ve kişiselleştirebilirsiniz. Bu şekilde farklı donanımları ve kıyafetleri üzerinize alarak farklı Kore güzelliklerini ve Kore kültürünü yansıtabilir ve böylece diğer oyunculardan farklı olabilirsiniz.

Tatmin edici zorlukları ile beraber karşımıza çıkmaya hazırlanan ve aynı zamanda oyunda yer aldığımız süre boyunca yeni yetenekleri sergileyebileceğimiz yapım içerisinde hem benzersiz görünümleri hem de benzersiz hareketlere sahip olacak ve bununla beraber de oyuncular farklı görünümlerle oyundaki yerini alabilecek. Bu tarz televizyon uyarlamalarından hoşlanıyorsanız ve gerçekten de güzel bir deneyim elde etmek istiyorsanız ve kendinizi Kore ülkesine doğru bırakmak istiyorsanız, bu oyuna bir göz atabilir ve bir şans verebilirsiniz. Oyun Netflix dizisinin uyarlaması şeklinde karşımıza çıkmaya hazırlanıyor ve 5 Mart tarihinde çıkışını gerçekleştirecek.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kingdom: The Blood
Remedy, Alan Wake Serisini Daha Fazla Genişletmek İstiyor Lightyear Frontier, Mecha Temalı Çiftçilik Deneyimi Sunuyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız